Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Hooght, Papendrecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Hooght, Papendrecht

Plaats: Papendrecht
Aantal: 151
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Zuid-Holland | Papendrecht
Info
In De Hooght woon je overal dichtbij. De uitvalswegen van Papendrecht liggen op een steenworp afstand en via de A15 en N3 / A16 ben je in no-time richting noord, oost, west of zuid richting je bestemming. Openbaar vervoer aansluitingen richting Rotterdam en Dordrecht bevinden zich op loopafstand. Maar waar...

Volledige omschrijving
In De Hooght woon je overal dichtbij. De uitvalswegen van Papendrecht liggen op een steenworp afstand en via de A15 en N3 / A16 ben je in no-time richting noord, oost, west of zuid richting je bestemming. Openbaar vervoer aansluitingen richting Rotterdam en Dordrecht bevinden zich op loopafstand. Maar waarom zou je? In Papendrecht is genoeg te beleven. Werken, recreƫren, winkelen, ontspannen. Een groene, rustige maar dynamische omgeving. Dat is Papendrecht. Een gemeente op de grens van stedelijk gebied en de uitgestrekte natuur van de Alblasserwaard. Aan de oever van het unieke drie-rivierenpunt, waar Noord, Beneden-Merwede en Oude Maas in elkaar samensmelten en het drukst bevaren punt voor scheepvaartverkeer in Europa vormen.

De grond onder De Hooght is historische grond. De naam komt voort uit de lokale verhoogde zandlaag. Een oude stroomgeul, of gantel, zette het zand af langs de oever. Papendrechters kennen De Hooght als het zwembad waar zij zwemmen leerden en hun zomers doorbrachten. De nieuwbouw van het sportcentrum met hypermodern zwembad geven de mogelijkheid op de voormalige ligweide een prachtige nieuwe wijk te bouwen. Wonen in De Hooght is wonen midden in het leven. Duik in je toekomst!

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
08-01-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
Meer woningen
Meer woningen