Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Villa Binnenduyn, Buren Powered by Niki
Nieuwbouw:
Villa Binnenduyn, Buren

Type: Koop
Plaats: Buren
Aantal: 1
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 1.395.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Friesland | Buren
Info
Op een absolute topplek in het duingebied tussen Nes en Buren Ameland realiseert Kontour een prachtige villa. Gelegen bovenop een duintop kunt u vanuit alle woonvertrekken genieten van een weids uitzicht en wandelt u in een aantal minuten naar het Noordzeestrand. Een exclusieve topvilla met een zeer hoogwa...

Volledige omschrijving
Op een absolute topplek in het duingebied tussen Nes en Buren Ameland realiseert Kontour een prachtige villa. Gelegen bovenop een duintop kunt u vanuit alle woonvertrekken genieten van een weids uitzicht en wandelt u in een aantal minuten naar het Noordzeestrand. Een exclusieve topvilla met een zeer hoogwaardig afwerkingsniveau!

De bouw is onlangs gestart maar in dit stadium zijn er nog volop keuzemogelijkheden. Zo kunt u bepalen welke gevelmaterialen u wilt toepassen en wat voor u de best passende indeling is. Uiteraard helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes hierbij en hebben we dan ook een groot aantal varianten voor u uitgedacht. Graag zouden wij in een persoonlijk gesprek met u de mogelijkheden bespreken.

Omgeving
De villa bestaat uit drie volwaardige bouwlagen:
  • een souterrain onder meer voorzien van een royale wellnessruimte, slaapkamers en een aparte tv-kamer
  • een begane grond met een grote leefkeuken en nog veel grotere woonkamer. De grote woonkamer is gekoppeld aan een groot terras zodat binn...

    Volledige omschrijving
De villa bestaat uit drie volwaardige bouwlagen:
  • een souterrain onder meer voorzien van een royale wellnessruimte, slaapkamers en een aparte tv-kamer
  • een begane grond met een grote leefkeuken en nog veel grotere woonkamer. De grote woonkamer is gekoppeld aan een groot terras zodat binnen buiten wordt en buiten binnen. Uiteraard ontbreekt een luxe keuken niet met ruimte voor een familietafel. De keuken is van degelijke kwaliteit en voorzien van alle apparatuur.
  • een 1e verdieping met 4 ruime slaapkamers waarbij elke slaapkamer een eigen badkamer heeft! Totaal dus 6 slaapkamers.
De indeling van de villa is zo bedacht dat er veel privacy is ook als je met een grote groep of familie bent. De villa waar 12 -14 personen in kunnen verblijven, is geschikt voor eigen gebruik en voor verhuur (niet verplicht). Kortom: een zeer luxe villa waar volop mogelijkheden zijn voor eigen inbreng zodat uw droomvilla kan worden gerealiseerd op Waddendiamant Ameland.
De bouw van de woning wordt binnenkort gestart. De villa’s worden compleet opgeleverd met een zeer hoog afwerkingniveau. U kunt dit afwerkingniveau komen bekijken in de door ons gerealiseerde villa’s aan de Fenneweg in Hollum. Dit afwerkingniveau samen met de gedegen en moderne bouwconstructie staat garant voor jarenlang zorgeloos ontspannen. Samen met u kunnen we de inrichting verzorgen zodat de villa 100% gereed is bij oplevering en gelijk – indien gewenst – verhuurd kan worden.
De villa wordt gebouwd op een duin waardoor u een weids uitzicht heeft. De duinen aan de achterkant zorgen juist weer voor veel privacy. Het grote terras is maximaal op de zon georiënteerd. Door het overstek van de rieten kap kunt u overigens ook bij wat minder weer nog buiten vertoeven. Een locatie waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen, dichtbij het strand / zee maar ook op loopafstand van de dorpjes Buren en Nes.

Share |
Meer woningen
Meer woningen