Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Eekhoorn, Lunteren Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Eekhoorn, Lunteren

Type: Koop
Plaats: Lunteren
Aantal: 13
Soort: Rijwoning
Prijs: € 269.454 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Lunteren
Info
Wonen met allure

Een typische jaren-30-woning, op het meest exclusieve plekje van Lunteren, waar vroeger het prachtige hotel 'De Eekhoorn' stond én centraal in Nederland: dat is project de Eekhoorn.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Elk met zijn specifi...

Volledige omschrijving
Wonen met allure

Een typische jaren-30-woning, op het meest exclusieve plekje van Lunteren, waar vroeger het prachtige hotel 'De Eekhoorn' stond én centraal in Nederland: dat is project de Eekhoorn.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Elk met zijn specifieke jaren-30-stijl en met respect voor de historische en natuurlijke waarde van de omgeving. Kijk eens naar die eeuwenoude eikenbomen en traditionele houtwallen... prachtig!

Ook zo benieuwd hoe De Eekhoorn er op dit moment uitziet? Kom dan gerust eens kijken! Vanaf zaterdag 1 november houdt de makelaar elke 1ste en 3de zaterdag van de maand Open Huis, van 11.00 tot 12.00 uur.

Omgeving
Heb je ook de markante mansardekap met fraaie horizontale accenten aan deze prachtige middenwoning gezien? Een huis in jaren-30-stijl, met aandacht voor detail! De grote living van ruim 38 m2 maakt van de woonkamer en keuken één mooi geheel. En dan die openslaande tuindeuren achteraan, gericht op de zuid-w...

Volledige omschrijving
Heb je ook de markante mansardekap met fraaie horizontale accenten aan deze prachtige middenwoning gezien? Een huis in jaren-30-stijl, met aandacht voor detail! De grote living van ruim 38 m2 maakt van de woonkamer en keuken één mooi geheel. En dan die openslaande tuindeuren achteraan, gericht op de zuid-west gelegen tuin. Leuk als je ook graag buiten vertoeft. Met de mogelijkheid voor een veranda. Zo neem je het zonnige buitenleven altijd mee naar binnen. Kijk ook eens naar het aantal slaapkamers: 3 op de eerste verdieping, waarvan de grootste 15 m2 meet. En een badkamer aan de voorzijde met veel lichtinval. Een extra werk- of hobbykamer op zolder? Of nog twee extra slaapkamers?

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
18-11-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
28-10-2014 Prijs € 259.286 € 269.454
11-09-2014 Projectnaam de Eekhoorn De Eekhoorn
11-09-2014 Omgeving Niet toonbaar Niet toonbaar
08-01-2014 Prijs € 240.000 € 259.286
Meer woningen
Meer woningen