Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Parel van Nes, Nes Powered by Niki
Nieuwbouw:
Parel van Nes, Nes

Type: Koop
Plaats: Nes
Aantal: 2
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 657.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Friesland | Nes
Info
De Parel van Nes is gelegen in een groen parkje met ruim uitzicht en volop zon. De locatie ligt vlak tegen de dorpskern van Nes aan met gezellige terrassen, kleine boetiekjes en leuke winkels. U bent dus vanuit de rustige omgeving van uw eigen villa zo in het gezellig drukke centrum met zijn vele eetgelege...

Volledige omschrijving
De Parel van Nes is gelegen in een groen parkje met ruim uitzicht en volop zon. De locatie ligt vlak tegen de dorpskern van Nes aan met gezellige terrassen, kleine boetiekjes en leuke winkels. U bent dus vanuit de rustige omgeving van uw eigen villa zo in het gezellig drukke centrum met zijn vele eetgelegenheden, terrassen en winkeltjes. Vanaf de boot kunt u eventueel lopend naar uw eigen villa (ca. 10 min. lopen) of u kunt een fiets huren gelijk vanaf de boot. Daarnaast bent u binnen 15 fietsminuten op het strand of in de duinen. Kortom, een centrale en rustige plek op het eiland, tegen een historisch dorpscentrum met alle voorzieningen.
Op de Parel van Nes worden drie type villa’s aangeboden die gezamenlijk zorgen voor een gedifferentieerd beeld en aanbod:
  • Kapitein ter Zee, geschikt voor 10 personen
  • Schout bij Nacht, geschikt voor 8 personen
  • Commandeur, geschikt voor 10 personen.
Totaal komen er 14 nieuwe villa’s in de eigentijdse kenmerkende commandeurstijl.
 
De villa’s worden hoogwaardig gebouwd met duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen, zodat u hier geen hoge kosten hoeft te verwachten. Een waardevast bezit voor eigen gebruik of verhuur. Of een combinatie van beide. Wij adviseren u daar graag in. U heeft op deze locatie geen verhuurverplichting en uiteraard is er sprake van eigen grond.
Kontour wil samen met u de definitieve opzet voor uw woning verzorgen, waarbij er in dit stadium volop keuzemogelijkheden zijn. Zo kunt u bepalen welke gevelmaterialen u wilt toepassen en wat voor u de best passende indeling is. Uiteraard helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes hierbij en hebben we dan ook een groot aantal varianten voor u uitgedacht. Graag zouden wij in een persoonlijk gesprek met u de mogelijkheden bespreken.
 
Verhuur en Rendement
De combinatie van een fenomenale ligging, vele indelings- en gebruiksmogelijkheden en goede prijs / kwaliteitverhouding maken de villa uitstekend geschikt voor de verhuur. Zo kunnen (inter)nationale bedrijven de villa huren met het management om na te denken over hun beleid en strategie. Een meer inspirerende omgeving kunnen ze zich niet wensen! Ook kunnen twee families of gezinnen de hele villa huren, waardoor ze voor een redelijke prijs een zeer luxe vakantie hebben.
Door samen te werken met Metz Verhuur uit Nes bent u bovendien verzekerd van een professionele partij die maatwerk levert. Metz Verhuur is zeer actief in het hogere segment luxe woningen en weet haar huurders terug te laten komen na een geslaagd bezoek. Ook verzorgt Metz het beheer van de woning. Kortom, met Metz krijgt Uw investering de aandacht die het verdiend voor een hoger rendement.
Metz Verhuur organiseert bovendien in samenwerking met het VVV Ameland bedrijfsarrangementen. Hierbij kunnen middelgrote en grote bedrijven hun teambuildingsdagen of trainingen op Ameland laten verzorgen. De combinatie van een topverblijf in een grote villa met veel privacy met daarbij een talloze activiteiten als golfen, kitesurfen, wandelen, fietsen, parachutespringen, zwemmen enzovoort maakt van dit bedrijfsevenement iets heel bijzonders.
Dit is nog exclusief de verwachte waardestijging van uw villa. De kans is groot dat uw villa de komende jaren in waarde stijgt. Kwaliteit op dergelijke fraaie locaties is namelijk zeer schaars.
 
Fiscale aantrekkelijkheid
Het huidige belastingstelsel maakt het voor particuliere beleggers extra aantrekkelijk om te investeren in een recreatieobject. De huuropbrengsten zijn vrijgesteld van inkomstenbelasting en de BTW over uw aankoop (woning en inrichting) is geheel terugvorderbaar, op het moment dat u de villa volledig voor verhuur beschikbaar stelt.
 

Omgeving
De robuuste villa Commandeur is een perfecte familiewoning of voor kleine groepen (10 personen). Gelijk aan de Kapitein ter Zee, maar zonder topgevel aan zijkant.  Beschutte ligging, veel ruimte in de woning, een grote zuidtuin en veel slaapkamers met elk hun eigen badkamer. Als beleggingsproduct daar...

Volledige omschrijving
De robuuste villa Commandeur is een perfecte familiewoning of voor kleine groepen (10 personen). Gelijk aan de Kapitein ter Zee, maar zonder topgevel aan zijkant.  Beschutte ligging, veel ruimte in de woning, een grote zuidtuin en veel slaapkamers met elk hun eigen badkamer. Als beleggingsproduct daarom ook zeer goed te verhuren.
 
De ruime hal heet u welkom en biedt toegang tot de rest van de villa. Een prachtige moderne keuken met o.a. riant aanrecht, dubbele spoelbakken, grote koelkast, combi-magnetron en afwasmachine. Ook kunt u hier genieten van een sfeervolle gasgestookte openhaard. De royale laden, kastruimte en ruimte voor een grote eettafel maken de keuken tot een volwaardige ruimte binnen de villa. In de woonkamer is veel daglicht door een royale schuifpui aan de zuidoostkant van de woning. Hierdoor geniet u de hele dag van veel zonlicht
Verder vindt u op de begane grond een slaapkamer met eigen badkamer. U kunt deze ruimte ook als tv-kamer inrichten met bijvoorbeeld een slaapsofa.  Hierdoor is het een extra ruimte die in gevallen ook prima te gebruiken is als slaapkamer op de begane grond. De naastgelegen badkamer maakt het comfort compleet en is optioneel uit te rusten met een sauna.
 
Via de openslaande tuindeuren bereikt u het terras gelegen op de zon en heeft u vrij uitzicht op ruime landerijen.
 
Op de bovenverdieping: drie slaapkamers met 3 badkamer (douche, wastafel, toilet) , bij slaapkamer 3 zelfs ensuite. Verder vindt u op de bovenverdieping een echte authentieke Amelander bedstee voor de kinderen, compleet met hartjes in de houten deurtjes.
 
Vanzelfsprekend beschikt de villa over bijkeuken, een eigen tuin en parkeerplaatsen op eigen terrein. Ligusterhagen van 1,30 meter tussen de woningen zorgen voor de nodige privacy, die eigenlijk al gewaarborgd is door de ruime afstand van 10 meter tussen de woningen.
Vraagprijs                        Vanaf € 643.000 v.o.n. excl. btw
Status                               Beschikbaar
Aanvaarding                   Beschikbaar per 1-12-2012
Permanente bewoning Permanente bewoning is niet toegestaan
Soort woonhuis               Luxe villa
Soort bouw                       Nieuwbouw
Bouwjaar                           2012
Soort dak                          Gebakken dakpan
 

Share |
Meer woningen
Meer woningen