Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Eduard IJdo, Leiden Powered by Niki
Nieuwbouw:
Eduard IJdo, Leiden

Type: Koop
Plaats: Leiden
Aantal: 3
Soort: Appartement
Prijs: € 312.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Leiden
Info
17 Monumentale appartementen
In het oude stadshart van Leiden staan aan de Oude Rijn 2 rijksmonumenten en 2 gemeentelijke monumenten die vroeger als boekdrukkerij zijn gebruikt. De monumentale panden lenen zich bij uitstek voor stijlvol wonen in een karaktervolle binnenstad met alle c...

Volledige omschrijving
17 Monumentale appartementen
In het oude stadshart van Leiden staan aan de Oude Rijn 2 rijksmonumenten en 2 gemeentelijke monumenten die vroeger als boekdrukkerij zijn gebruikt. De monumentale panden lenen zich bij uitstek voor stijlvol wonen in een karaktervolle binnenstad met alle comfort van nieuwbouw. De panden zullen worden gerestaureerd met behoud oorspronkelijke details en constructie, waarbij nieuwe elementen zoals maatwerk eikenhouten trappen door vakmensen worden gemaakt.
Naast een monumentaal gedeelte zal er een uitbreiding van het complex plaatsvinden waarin nog eens 4 appartementen gerealiseerd kunnen worden.
In totaal zullen er op een fantastische locatie in het hartje van Leiden 17 appartementen worden aangeboden.

Omgeving
Uw eigen appartement maken.
Om uw woonwensen optimaal te verwezenlijken kan de indeling van uw nieuwe appartement geheel naar eigen smaak gemaakt worden. De indeling van een appartement is geheel aan u, zelfs meerdere appartementen tot één maken behoort tot de moge...

Volledige omschrijving
Uw eigen appartement maken.
Om uw woonwensen optimaal te verwezenlijken kan de indeling van uw nieuwe appartement geheel naar eigen smaak gemaakt worden. De indeling van een appartement is geheel aan u, zelfs meerdere appartementen tot één maken behoort tot de mogelijkheden. Ook door de vorm, kleur en uitstraling van keuken en sanitaire ruimtes zelf te bepalen krijgt uw appartement zijn eigen gewenste unieke karakter, dat perfect aansluit bij uw ideaalbeeld van een aantrekkelijke woning. Uiteraard kunt u hierbij gebruik maken van de ervaring en knowhow van het architektenburo.

Bij het ontwikkelen van renovatieprojecten houdt Atrium Vastgoedontwikkeling goed rekening met een groot aantal factoren die van invloed kunnen zijn op het uiteindelijk resultaat. Ook milieubewust en energiezuinig restaureren krijgt daarbij alle mogelijke aandacht. Wonen betekent immers meer dan alleen 'een dak boven je hoofd'.

Een uitgebreide oriëntatie vooraf naar de behoeften en wensen van toekomstige bewoners is in onze optiek dan ook essentieel.
Als u besluit een appartement te kopen in 'Eduard IJdo' bent u verzekerd van goede documentatie over de woning, ruime kopersopties en een goede en vlekkeloze oplevering van het appartement. Voor al uw vragen tijdens het bouwproces kunt u terecht bij onze deskundige begeleiders die u van de gewenste informatie voorzien.
Ons belangrijkste uitgangspunt is comfortabele appartementen te ontwikkelen in een omgeving die u als aangenaam en functioneel ervaart.

Kijk voor extra informatie, tekeningen en downloads op

Share |
Meer woningen
Meer woningen