Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Vogelenzang, vervolgfase, Rhenen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Vogelenzang, vervolgfase, Rhenen

Plaats: Rhenen
Aantal: 100
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Utrecht | Rhenen
Info
U heeft uw droomwoning nog niet gevonden in het huidige woningaanbod?
Op dit moment wordt hard gewerkt aan de stedenbouwkundige verkaveling en de woningen in de vervolgfase(s) van Vogelenzang. In deze vervolgfase(s), die uiteraard de zeer gewaardeerde uitstraling en kwaliteiten meekri...

Volledige omschrijving
U heeft uw droomwoning nog niet gevonden in het huidige woningaanbod?
Op dit moment wordt hard gewerkt aan de stedenbouwkundige verkaveling en de woningen in de vervolgfase(s) van Vogelenzang. In deze vervolgfase(s), die uiteraard de zeer gewaardeerde uitstraling en kwaliteiten meekrijgt zoals we die uit fase 1 kennen.

Aanmelden
U kunt zich alvast aanmelden via de button 'houd mij op de hoogte' voor de digitale nieuwsbrief van Vogelenzang. Zo kunnen wij u informeren over de laatste ontwikkelingen en u ontvangt een uitnodiging als de verkoop van de vervolgfase daadwerkelijk van start gaat!  
Locatie Vogelenzang
Op het terrein van de voormalige kalkzandsteen fabriek Vogelenzang en de voormalige busremise van Connexxion ontwikkelt Bouwfonds Ontwikkeling in samenwerking Van Wijnen Oost B.V. een nieuwbouwplan van ca. 250 woningen en appartementen in verschillende prijsklassen.

De locatie van project Vogelenzang is met haar ligging de teen van de Grebbeberg en aan de noordkant van de Rijn gelegen in een fantastische groene en waterrijke omgeving. Het plan grenst direct aan de ruim 5 ha bestrijkende waterplas.

Rhenen
Helemaal in het uiterste zuid-oostelijke puntje van de provincie Utrecht ligt de gemeente Rhenen. Een historische stad aan de Nederrijn, in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Als u Rhenen vanuit de Betuwe binnenrijdt waant u zich een beetje in het buitenland door de hoogteverschillen in het landschap. In de historische benedenstad vindt u smalle pittoreske straatjes en pleintjes. De restanten van de eeuwenoude stadswallen en de markante Cunerakerk met toren.

Bereikbaarheid
Rhenen is goed bereikbaar via trein en bus. Het NS-station ligt op vijf minuten lopen van het centrum van Rhenen en van Ouwehands Dierenpark. Ook per auto is Rhenen goed bereikbaar vanaf de A12 (Utrecht-Arnhem) en de A15 (Rotterdam-Nijmegen). Maar als u het rustiger aan wilt doen, dan kiest u natuurlijk voor de mooie route langs de rivier (N225).

Grebbeberg en omgeving
Op de Grebbeberg ligt de erebegraafplaats die herinnert aan de zware strijd die is geleverd tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ieder jaar op 4 mei vindt hier de Dodenherdenking plaats. Aan de voet van de berg ligt een groot rivier-oeverreservaat van 120 ha., genaamd de Blauwe Kamer. Het Grebbebos, waar u heerlijk kunt wandelen, biedt prachtige vergezichten op de 50 meter lager gelegen Rijn en Betuwe.

Ouwehands dierenpark
En natuurlijk vindt u op de Grebbeberg het grote, moderne dierenpark "Ouwehand" met het unieke Berenbos en Tijgerbos, en waar u oog-in-oog met een ijsbeer kunt staan.

Share |
Meer woningen
Meer woningen