Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Oorsprong, Geffen Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Oorsprong, Geffen

Type: Koop
Plaats: Geffen
Aantal: 4
Soort: Rijwoning
Prijs: € 193.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Geffen
Info
Het nieuwbouw plan De Oorsprong in Geffen biedt u de kans om comfortabel te wonen op een historische locatie. Het plan aan de Kloosterstraat is namelijk gelegen vlak naast de plek waar in vroegere tijden het oorspronkelijke centrum van het dorp Geffen was gelegen. De kerk, de dorpspomp, de bakker en het ca...

Volledige omschrijving
Het nieuwbouw plan De Oorsprong in Geffen biedt u de kans om comfortabel te wonen op een historische locatie. Het plan aan de Kloosterstraat is namelijk gelegen vlak naast de plek waar in vroegere tijden het oorspronkelijke centrum van het dorp Geffen was gelegen. De kerk, de dorpspomp, de bakker en het café vormden het hart van het dorp. Ook heeft Geffen hier een aantal jaren een klein treinstation gehad.

Voorzieningen als de Mariaschool en jeugdcentrum De Bonkelaar vestigden zich later op deze locatie. Ook werd er een bedrijfspand gebouwd dat de laatste jaren in eigendom was van Carbone B.V., die het pand gebruikte voor het ontwerpen en distribueren van de bekende (kinder)kleding. 

De locatie is onderdeel van de ontwikkelingen van het Centrumplan Noord Geffen, waar ook het nieuwe multifunctionele centrum “de Koppelinck” onderdeel van uitmaakt. De Koppelinck is in 2010 in gebruik genomen en nu is het tijd voor de volgende fase, namelijk de ontwikkeling en realisatie van de woningen in het naastgelegen gebied.

Omgeving
De 8 rij- en hoekwoningen zijn royaal van opzet en hebben een speelse uitstraling door de toepassing van een verspringende voorgevel. Elke woning heeft een eigen oprit. Er is dus altijd een eigen parkeerplaats. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en er is een vaste trap naar de zolder. De badkamer is mo...

Volledige omschrijving
De 8 rij- en hoekwoningen zijn royaal van opzet en hebben een speelse uitstraling door de toepassing van een verspringende voorgevel. Elke woning heeft een eigen oprit. Er is dus altijd een eigen parkeerplaats. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en er is een vaste trap naar de zolder. De badkamer is modern en compleet met douche, wastafel en 2e toilet. Optioneel is een ligbad mogelijk. Het sanitair is van Villeroy & Boch. De begane grond is voorzien van vloerverwarming. Deze comfortabele woningen hebben een gunstig energieverbruik. De woningen zijn gelegen op loopafstand van het centrum van Geffen.

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
07-05-2015 Prijs € 189.000 € 193.000
11-06-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
Meer woningen
Meer woningen