Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Croon, Boxtel Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Croon, Boxtel

Type: Koop
Plaats: Boxtel
Aantal: 1
Soort: Appartement
Prijs: € 170.038 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Boxtel
Info
De Croon is een kleinschalig appartementengebouw met winkels in het hart van het centrum van Boxtel. Opvallend in het ontwerp is de hoge toegangspoort in de Marktzicht-gevel die de bestaande markt verbindt met de Dommeloever en zodoende het nieuwe woon/winkelgebied ontsluit voor bewoners en winkelend publi...

Volledige omschrijving
De Croon is een kleinschalig appartementengebouw met winkels in het hart van het centrum van Boxtel. Opvallend in het ontwerp is de hoge toegangspoort in de Marktzicht-gevel die de bestaande markt verbindt met de Dommeloever en zodoende het nieuwe woon/winkelgebied ontsluit voor bewoners en winkelend publiek.

Bekijk de locatie van

Boxtel
De gemeente Boxtel heeft een gezellig centrum met een typisch Brabantse sfeer. Het winkelaanbod is goed en gevarieerd. Er zijn uitstekende restaurants, gezellige cafe's en zonnige terrasjes.

Voorzieningen
Tevens biedt de gemeente Boxtel goede voorzieningen, bijvoorbeeld op het gebied van onderwijs. Er zijn prima doorstroommogelijkheden van de basisschool naar alle vormen van voortgezet onderwijs. Boxtel staat bekend om haar opleidingen op MBO-niveau met bijvoorbeeld het St. Lucas College voor beroepen in de grafische sector en het Helicon, opleidingscentrum voor groen onderwijs.
Wat is er te doen in Boxtel?
In de schouwburgzaal Podium Boxtel wordt een representatief aanbod aan podiumkunsten gepresenteerd. Het  kunsteducatiecentrum Toonhuis verzorgt cursussen op het gebied van zang, dans, drama en beeldende kunst voor jongeren. Muziekliefhebbers kunnen terecht bij de concerten rond het smitsorgel, georganiseerd door Stichting Kerkconcerten Boxtel. Ook heeft Boxtel een rijk sociaal verenigingsleven.

Verder zijn er in Boxtel veel historische bezienswaardigheden, waarvan de Sint Petruskerk en Kasteel Stapelen de belangrijkste zijn, en maar liefst 7 musea. Tot slot vindt u er voor bijna alle takken van sport uitstekende accommodaties, zowel binnen als buiten.
Bereikbaarheid
Boxtel ligt op een kruispunt van spoorlijnen. Zo zijn er meerdere keren per uur snelle verbindingen mogelijk met meerdere delen van Nederland. Per auto bent u direct op de autosnelweg A2. En wilt u naar het buitenland? In 20 minuten staat u op Eindhoven Airport!

Omgeving
Per direct beschikbaar!
Dit appartement op de 1e woonlaag van het kleinschalige appartementengebouw De Croon aan de markt van Boxtel, is direct te betrekken.

Croonpassage 3 heeft een royale indeling en is o.a. voorzien van een ruime woonkamer met veel lichtinval en schuifpu...

Volledige omschrijving
Per direct beschikbaar!
Dit appartement op de 1e woonlaag van het kleinschalige appartementengebouw De Croon aan de markt van Boxtel, is direct te betrekken.

Croonpassage 3 heeft een royale indeling en is o.a. voorzien van een ruime woonkamer met veel lichtinval en schuifpui naar de gezellige loggia. De open keuken geeft volop mogelijkheden voor het plaatsen van een royale L-vormige keuken en biedt plaats voor een riante eethoek. De hal biedt toegang tot 2 slaapkamers en een betegelde badkamer voorzien van douchehoek en wastafel. Het toilet is apart. 

De woninginstallaties en aansluitingen voor wasapparatuur zijn geplaatst in een praktische binnenberging.
Het appartement beschikt over een eigen plaats voor de auto in de stallingsgarage en een eigen fietsenberging.
 
 • Wonen in het centrum, aan de markt
 • Ruim terras
 • Veel lichtinval
 • 2 slaapkamers
 • Eigen parkeerplaats in de stallingsgarage.

  Makelaars
  0411 - 67 64 48
  0411 - 67 31 48

Share |
Meer woningen
Meer woningen