Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Bron, Ruimte, Amersfoort Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Bron, Ruimte, Amersfoort

Type: Koop
Plaats: Amersfoort
Aantal: 1
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 369.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Amersfoort
Info
De Bron is een heel karakteristieke wijk met een eigen identiteit aan het worden, in het hart van de wijk Vathorst. Een buurt met veel ruimte voor water, kunst, cultuur en vernieuwende architectuur. Absoluut middelpunt van de wijk en eigenlijk van heel Vathorst, wordt de centraal gelegen waterplas. Het wat...

Volledige omschrijving
De Bron is een heel karakteristieke wijk met een eigen identiteit aan het worden, in het hart van de wijk Vathorst. Een buurt met veel ruimte voor water, kunst, cultuur en vernieuwende architectuur. Absoluut middelpunt van de wijk en eigenlijk van heel Vathorst, wordt de centraal gelegen waterplas. Het waterhart biedt volop mogelijkheden om actief of lekker ontspannen bezig te zijn.

Centrale ligging, uitstekende bereikbaarheid
Vathorst ligt aan de noordoostzijde van Amersfoort, net ten noorden van de A1 en ten westen van de A28. Via de directe aansluitingen op deze snelwegen bent u met de auto snel in andere delen van het land. Ook zijn er frequente bus- en spoorverbindingen. Vanaf NS-station Vathorst bent u binnen 7 minuten op Amersfoort Centraal, snel op weg naar Zwolle en binnen een half uur op Utrecht Centraal. Snelle fietsroutes verbinden Vathorst met het historische (winkel)hart van Amersfoort en de prachtige omgeving.

Voorzieningen
In de wijk Vathorst zijn al veel voorzieningen zoals peuterspeelzalen, crèches, basisscholen en voortgezet onderwijs, medische zorg, een winkelcentrum, horecagelegenheden, een bibliotheek, een theater en sportaccommodaties. Diverse sportclubs en buurtverenigingen zijn al heel actief. Cultuurhuis De Kamers vormt de culturele en gezellige huiskamer van Vathorst. U kunt er terecht voor leuke theatervoorstellingen, concerten, cursussen en nog veel meer.

Amersfoort
Amersfoort heeft een prachtige historische binnenstad. Het sfeervolle centrum wemelt van de winkels, er zijn tal van leuke cafés en terrasjes, mooie restaurants, pleinen en parken. Monumentale gebouwen langs fraaie singels en grachten, interessante musea, de befaamde Muurhuizen, de Koppelpoort en de Onze Lieve Vrouwetoren.

Inspirerende omgeving

Rondom Amersfoort liggen tal van schitterende natuur- en recreatiegebieden. Uw huis in Vathorst vormt straks de perfecte uitvalsbasis voor eindeloze wandelingen, fiets- en vaartochten. Wordt het een dagje strand langs de Randmeren, een dagje Spakenburg of Harderwijk, wandelen in de bossen van de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug, het water op van de Loosdrechtse Plassen, de Eem en de Randmeren of een sportieve tocht door de polders van Flevoland en Arkemheem.

Omgeving
Deelplan De Bron in de wijk Vathorst (Amersfoort) wordt verrijkt met 24 ruime 2 onder 1 kapwoningen. De Bron wordt een heel karakteristieke wijk met een eigen identiteit, gelegen in het hart van Vathorst. Een buurt met veel ruimte voor water, kunst, cultuur en vernieuwende architectuur. Absoluut middelpunt...

Volledige omschrijving
Deelplan De Bron in de wijk Vathorst (Amersfoort) wordt verrijkt met 24 ruime 2 onder 1 kapwoningen. De Bron wordt een heel karakteristieke wijk met een eigen identiteit, gelegen in het hart van Vathorst. Een buurt met veel ruimte voor water, kunst, cultuur en vernieuwende architectuur. Absoluut middelpunt van de wijk en eigenlijk van heel Vathorst, wordt de centraal gelegen waterplas.
Ruimte
Dankzij de verschillende dakvormen en en het gebruik van kleuren ontstaat er een gevarieerd straatbeeld. U heeft de keuze uit een garage of berging en/of een opstelplaats voor 1 of 2 auto’s op eigen erf. Per woningtype muv type a heeft u de keuze uit 2 gevelvarianten maar ook verschillende optie- en uitbreidingsmogelijkheden. Binnen het project Ruimte heeft u de keuze uit maar liefst vijf woningtypen. De woningen van Ruimte bieden niet alleen in maar ook om de woning alle ruimte.
Kenmerken Ruimte type B
  • Woonoppervlakte (GBO) 162 m2
  • Kaveloppervlakte 235 - 254 m2
  • Tuin op het westen
  • Zeer ruime woonkamer
  • Open keuken met ruimte voor kookeiland
  • Badkamer met ligbad
  • 3 ruime slaapkamers
  • Ruime zolder met verschillende indelingsmogelijkheden
  • Inclusief berging
  • Met opstelplaats voor 1 of 2 auto's.
 

Share |
Meer woningen
Meer woningen