Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Essengaarde, Waddinxveen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Essengaarde, Waddinxveen

Type: Koop
Plaats: Waddinxveen
Aantal: 2
Soort: Appartement
Prijs: € 137.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Waddinxveen
Info
Groenswaard- Waddinxveen
Het project Essengaarde ligt in de wijk Groenswaard.
Op de plaats waar vroeger de Dick Bruna School stond worden 23 woningen gebouwd. De woningen komen tussen bestaande woonerven van de wijk Groenswaard.

Groenswaard is een prettige woonwijk. Ru...

Volledige omschrijving
Groenswaard- Waddinxveen
Het project Essengaarde ligt in de wijk Groenswaard.
Op de plaats waar vroeger de Dick Bruna School stond worden 23 woningen gebouwd. De woningen komen tussen bestaande woonerven van de wijk Groenswaard.

Groenswaard is een prettige woonwijk. Ruim opgezet met veel groen. Essengaarde komt tussen de Gorensvoorde en het Waddepad, in een parkachtige omgeving met prachtig volwassen essen en nieuwe jonge aanplant. De woningen hebben een modern en open karakter en staan midden in het groen.

Alles binnen handbereik
Bij u om de hoek ligt de Beethovenlaan, waar u de bakker, slager, groentewinkel en supermarkt vindt voor uw dagelijkse boodschappen. Ook NS-station Waddinxveen-Nood bevindt zich op loopafstand. De wijk heeft wandel- en fietspaden en is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer.

Verandawoningen, appartementen en penthouses

Verandawoningen (8 woningen)
Deze sfeervolle woningen liggen op één van de mooiste plekken in de wijk en hebben door de grote kappen een vriendelijke uitstraling. De mooie materialen, zoals een bonte gevelsteen, houten accenten en een vlakke keramische pan, zorgen voor een gevoel van comfort en luxe. de verandawoningen hebben grote ramen, een terras op het zuiden, twee eigen parkeerplekken en een inpandige fietsenberging. De woningen zijn 6,7 meter breed en 12 meter diep. De woningen krijgen aan voor- en achterzijde een veranda.

Kies zelf de indeling van uw verandawoning
De woningen bestaan uit twee woonlagen en een heerlijk zonnig terras. U heeft de keuze uit twee indelingsvarianten om zo de woning te maken naar uw persoonlijke wens. Klik op de verandawoningen lees meer over de indelingsvarianten.

Appartementenvilla en penthouses (15 woningen)
Dit mooie appartementengebouw heeft een luxe uitstraling en ligt op één cvan de beste plekken in de wijk. De strakke architectuur en warme steensoort geven het gebouw karakter. De appartementen hebben opvallende ramen en mooie, grote overhangende balkons. Hier kunt u stijlvol en ruimtelijk wonen. In de toplaag bevinden zich nog twee penthouses.Het gebouw is voorzien van een lift. De bergingen bevinden zich op de begane grond.

Omgeving

- Ligging op de eerste en tweede verdieping
- Woonopppervlak 67 m2
- Balkon op het oosten
- Twee kamers
- Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein naast het gebouw

Type 3
Mooie, compacte woning met één slaapkamer, een woonkamer me...

Volledige omschrijving

- Ligging op de eerste en tweede verdieping
- Woonopppervlak 67 m2
- Balkon op het oosten
- Twee kamers
- Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein naast het gebouw

Type 3
Mooie, compacte woning met één slaapkamer, een woonkamer met open keuken en een schuifpui naar het balkon. Tegenover de slaapkamer bevindt zich de badkamer met wastafel en douche. De woning heeft daarnaast een seperaat toilet en een berging met ruimte voor de cv een wasmachine en een droger. Deze is vanuit de woonkamer te betreden. Er zijn twee varianten. Bouwnummer 16 heeft een balkon aan de woonkamer. Bouwnummer 21 beschikt over een balkon dat bereikbaar is vanuit de woonkamer, maar waarop u ook via de slaapkamer uitkijkt.


Bekijk de brochure. Neem contact op met de makelaar voor de geprinte versie.


Aan u de keuze
U heeft keuze uit heerlijk lichte twee-, drie- en vierkamerappartementen met mooie hoge ramen, een ruimbalkon en uitzicht op een parkachtige omgeving met volwassen groen. Er zijn twee penthouses met twee terrassen.

Parkeren kan aan de rand van het appartementencomplex waar u over een eigen afgesloten parkeerplaats beschikt op eigen terrein. Op de begane grond heeft u een eigen fietsberging. Ook is er in uw woning een bergruimte. De badkamer en keuken zijn naar wens in te richten.

Share |
Meer woningen
Meer woningen