Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Bron, Larix fase 2, Amersfoort Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Bron, Larix fase 2, Amersfoort

Type: Koop
Plaats: Amersfoort
Aantal: 1
Soort: Rijwoning
Prijs: € 261.900 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Amersfoort
Info
De Bron is een karakteristieke, frisse wijk met een eigen identiteit, in het hart van Vathorst. Een aangename wijk met een centraal gelegen waterhart, culturele voorzieningen en het volwassen groen van fraaie bestaande houtwallen. Het waterhart biedt volop mogelijkheden om actief of lekker o...

Volledige omschrijving
De Bron is een karakteristieke, frisse wijk met een eigen identiteit, in het hart van Vathorst. Een aangename wijk met een centraal gelegen waterhart, culturele voorzieningen en het volwassen groen van fraaie bestaande houtwallen. Het waterhart biedt volop mogelijkheden om actief of lekker ontspannen bezig te zijn.

Vathorst De Bron
Op loopafstand van alle woningen in De Bron ligt het waterhart, een ontmoetingsplaats met een grote variatie aan voorzieningen voor jong en oud. Langs de plas ligt een wandelboulevard. Verder krijgt het waterplein een expositieruimte en diverse sport- en ontspanningsmogelijkheden.

Voorzieningen
In de wijk Vathorst zijn al veel voorzieningen zoals peuterspeelzalen, crèches, basisscholen en voortgezet onderwijs, medische zorg, een winkelcentrum, horecagelegenheden, een bibliotheek, een theater en sportaccommodaties. Diverse sportclubs en buurtverenigingen zijn al heel actief. Cultuurhuis De Kamers vormt de culturele en gezellige huiskamer van Vathorst. U kunt er terecht voor leuke theatervoorstellingen, concerten, cursussen en nog veel meer. 

Inspirerende omgeving
Amersfoort heeft een prachtige historische binnenstad. Het sfeervolle centrum wemelt van de winkels, er zijn tal van leuke cafés en terrasjes, mooie restaurants, pleinen en parken. Monumentale gebouwen langs fraaie singels en grachten, interessante musea, de befaamde Muurhuizen, de Koppelpoort en de Onze Lieve Vrouwetoren.

Rondom Amersfoort liggen tal van schitterende natuur- en recreatiegebieden. Uw huis in Vathorst vormt straks de perfecte uitvalsbasis voor eindeloze wandelingen, fiets- en vaartochten. Wordt het een dagje strand langs de Randmeren, een dagje Spakenburg of Harderwijk, wandelen in de bossen van de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug, het water op van de Loosdrechtse Plassen, de Eem en de Randmeren of een sportieve tocht door de polders van Flevoland en Arkemheem.

Centrale ligging, uitstekende bereikbaarheid
Vathorst ligt aan de noordoostzijde van Amersfoort, net ten noorden van de A1 en ten westen van de A28. Via de directe aansluitingen op deze snelwegen bent u met de auto snel in andere delen van het land. Ook zijn er frequente bus- en spoorverbindingen. Vanaf NS-station Vathorst bent u binnen 7 minuten op Amersfoort Centraal, snel op weg naar Zwolle en binnen een half uur op Utrecht Centraal. Snelle fietsroutes verbinden Vathorst met het historische (winkel)hart van Amersfoort en de prachtige omgeving.

Omgeving
In De Bron, de nieuwe wijk in het hart van Vathorst, ligt deze royale tussenwoning met uitbouw. De woning is ingericht als kijkwoning en direct beschikbaar!

Wilt u binnen kijken in de kijkwoning?
Dat kan! Voor een bezichtiging op afspraak kunt u conta...

Volledige omschrijving
In De Bron, de nieuwe wijk in het hart van Vathorst, ligt deze royale tussenwoning met uitbouw. De woning is ingericht als kijkwoning en direct beschikbaar!

Wilt u binnen kijken in de kijkwoning?
Dat kan! Voor een bezichtiging op afspraak kunt u contact opnemen met de makelaar. Adres modelwoning: Drontermeer 53 in Amersfoort 

Drontermeer 53
Ruim, statig en een hoge kwaliteit. De architectuur is geïnspireerd op de jaren 30 van de vorige eeuw. Herkenbare elementen als een erker, grote dakoverstekken, hoge kappen, bijzondere raampartijen en verrassende geveldetailleringen vormen hoogstaande architectonische elementen.

Kenmerken
  • Een royaal gezinshuis met uitbouw en aangelegde tuin
  • Woonoppervlakte circa 140 m2 (inclusief uitbouw)
  • 3 flinke slaapkamers
  • Sanitair en tegelwerk in badkamer en toiletruimte
  • Wand- en vloerafwerking 
  • Multifunctionele zolderverdieping inclusief dakraam 
  • Eigen parkeerplaats
  • Gelegen aan een houtwal
  • Veilig en natuurlijk spelen voor opgroeiende kinderen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen