Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Nieuw Kortenoord, Mozaïekpark fase 3, Wageningen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Nieuw Kortenoord, Mozaïekpark fase 3, Wageningen

Type: Koop
Plaats: Wageningen
Aantal: 1
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 275.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Wageningen
Info
Nieuw Kortenoord
Ingesloten door de Kortenoord Allee en het Binnenveld, vindt u het Kortenoord terreinm, dat dienst deed als huisvesting voor de Wageningse universiteit. Op deze fraaie locatie met verbinding met het Binnenveld en zicht op de Grebbeberg realiseert Bouwfonds ontwikkelin...

Volledige omschrijving
Nieuw Kortenoord
Ingesloten door de Kortenoord Allee en het Binnenveld, vindt u het Kortenoord terreinm, dat dienst deed als huisvesting voor de Wageningse universiteit. Op deze fraaie locatie met verbinding met het Binnenveld en zicht op de Grebbeberg realiseert Bouwfonds ontwikkeling straks 'Nieuw Kortenoord', een fraaie woonwijk met een breed scala aan woningtypen en voorzieningen. Het belooft een wijk te worden met een eigen gezicht, veel groen en een kindvriendelijke omgeving.

Mozaïekpark, Nieuw Kortenoord
In Mozaïekpark komen circa 350 woningen. Voor de ontwerpen tekenden 2 architectenbureaus: Hans Been Architecten en Mulleners + Mulleners architecten. Het resultaat is een grote diversiteit aan woningen, die in hun verscheidenheid een mooie eenheid vormen. Dit 1e deelplan wordt in 2 of 3 fasen in verkoop gebracht.

Ligging Nieuw Kortenoord
De ligging is uniek. Op de overgang van stedelijk naar landelijk gebied. Met het prachtige Veluwemassief in de rug en met uitzicht op de Grebbeberg. In Nieuw Kortenoord vindt u uw eigen plek om lekker buiten te wonen, te groeien en te leven!

Bereikbaarheid
Zowel Wageningen als Nieuw Kortenoord is prima bereikbaar met uw eigen vervoer of met het openbaar vervoer. De nieuwe woonwijk krijgt aansluitingen op het omliggende wegennetwerk en wordt voorzien van een eigen kleinschalig netwerk van woonstraten.

Wageningen
Op 5 minuten fietsen van Nieuw Kortenoord vindt u het centrum van Wageningen. Hier kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. De winkels liggen geconcentreerd aan en rond de gezellige Markt en Hoogstraat.
Wageningen is een veelzijdige stad. De Stad der Bevrijding heeft als jaarlijkse hoogtepunten het Vrijheidsdefilé en het grote Bevrijdingsfestival, die meer dan 100.000 bezoekers naar de stad brengen. En Wageningen is een sociale en open stad, met cultuur in overvloed en gelegen aan de Rijn in een prachtige groene omgeving.

Recreatie
De stad ligt precies daar waar de Veluwerand, de Gelderse Vallei en de Rijn aan elkaar grenzen. Daarom vindt u in de directe omgeving zowel heidevelden en bossen als zandverstuivingen en uiterwaarden. Ze staan garant voor uren wandel- en fietsplezier.

Onderwijs
Lager en middelbaar onderwijs, hogeschool en universiteit, al deze onderwijsvormen zijn vertegenwoordigd in Wageningen.

Omgeving
Ingesloten door de Kortenoord Allee en het Binnenveld vindt u het Kortenoord terrein, dat dienst deed als huisvesting voor de Wageningse universiteit. Op deze fraaie locatie met verbinding met het Binnenveld en zicht op de Grebbeberg wordt een fraaie woonwijk gerealiseerd met een breed scala aan woningtype...

Volledige omschrijving
Ingesloten door de Kortenoord Allee en het Binnenveld vindt u het Kortenoord terrein, dat dienst deed als huisvesting voor de Wageningse universiteit. Op deze fraaie locatie met verbinding met het Binnenveld en zicht op de Grebbeberg wordt een fraaie woonwijk gerealiseerd met een breed scala aan woningtypen en voorzieningen. Het wordt een wijk met veel groen en een kindvriendelijke omgeving.

Hoekwoning Jade
 • Ruime hal
 • Woonkamer met open keuken
 • Diverse woningen zijn voorzien van een erker aan de zijgevel
 • Zonnige achtertuin voorzien van berging
 • Diverse uitbreidingsmogelijkheden
 • Gebakken klinkers als stoepje naar de voordeur
 • 3 slaapkamers op de verdieping
 • Ruime badkamer met 2e toilet
 • Hoofdslaapkamer met raam in de zijgevel
 • Vrij indeelbare zolder van circa 29 m2 met diverse indelingsmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot plaatsing dakkapel/zolderindeling
Kom Proefwonen
Wie serieus geïnteresseerd is in een nieuwbouwwoning in Nieuw Kortenoord krijgt de mogelijkheid om er een nacht door te brengen. Dat is Proefwonen! Zo kunt u pas echt de sfeer proeven hoe het voelt om in Nieuw Kortenoord te wonen, maar ook om bijvoorbeeld te ervaren hoe het energiezuinige verwarming- en koelsysteem werkt. Aanmelden voor een nacht proefwonen kan door contact op te nemen met Barten Tiemessen Makelaars in Wageningen (telefoon 0317-422 600).

Share |
Meer woningen
Meer woningen