Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Kernhem, Plan Ederholt, Ede Powered by Niki
Nieuwbouw:
Kernhem, Plan Ederholt, Ede

Type: Koop
Plaats: Ede
Aantal: 1
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 249.900 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Ede
Info
Plan Ederholt is onderdeel van de grootschalige nieuwbouwwijk Kernhem in Ede. Het gebied ten noorden van de N224 dankt zijn naam aan het nabijgelegen en eeuwenoude Landgoed Kernhem.

Ede
Vanuit uw woning in Kernhem staat u in een mum van tijd in het centrum van het sfeervoll...

Volledige omschrijving
Plan Ederholt is onderdeel van de grootschalige nieuwbouwwijk Kernhem in Ede. Het gebied ten noorden van de N224 dankt zijn naam aan het nabijgelegen en eeuwenoude Landgoed Kernhem.

Ede
Vanuit uw woning in Kernhem staat u in een mum van tijd in het centrum van het sfeervolle Veluwestadje Ede. Hier is het prima winkelen en uitgaan. Maar u kunt natuurlijk ook even een terrasje pikken op het gezellige Museumplein. Ede heeft in de loop der jaren als woon- en werkplek een vooraanstaande positie ingenomen.
Voorzieningen
Kernhem heeft alle voorzieningen om de hoek; zoals het centrum van Ede met zijn gevarieerde winkelaanbod, goede scholing, het rijke verenigingsleven en de ontwikkeling van een eigen voorzieningencluster. Wonen in Ede geeft u alle geneugten van wonen in de grote stad in combinatie met de rust van het platteland.

Bereikbaarheid
En ook wat de bereikbaarheid betreft, woont u goed in Kernhem. Ede beschikt met twee NS stations en een groot aantal regionale buslijnen over uitstekend openbaar vervoer. Ede ligt midden in ons land en bevindt zich op een afstand van 30 autominuten van steden als Utrecht, Arnhem, Apeldoorn en Nijmegen.

Omgeving
Op deze woning is  van toepassing. Voor een snelle en succesvolle verkoop van uw huidige woning.

Plan Ederholt is onderdeel van de grootschalige nieuwbouwwijk Kernhem in Ede, ten noorden van de N224. Deze fraaie hoekwoning in de jongste wijk van Ede is per direct bes...

Volledige omschrijving
Op deze woning is  van toepassing. Voor een snelle en succesvolle verkoop van uw huidige woning.

Plan Ederholt is onderdeel van de grootschalige nieuwbouwwijk Kernhem in Ede, ten noorden van de N224. Deze fraaie hoekwoning in de jongste wijk van Ede is per direct beschikbaar.

Laatste hoekwoning inclusief uitbouw!
Balgzand 15 is een uitgebouwde hoekwoning en is per direct beschikbaar. De woning is riant van opzet met een ruime entreehal en een royale woonkamer met open keuken. De openslaande deuren zorgen voor een direct contact met de tuin. Op de 1e verdieping vindt u 3 slaapkamers en een luxe complete badkamer met sanitair van Villeroy & Boch. De zolder kunt u inrichten als kantoor, fitness- of hobbyruimte en biedt voldoende bergmogelijkheden.

Balgzand 15 (bouwnummer 8) is als volgt uitgevoerd:
  • Uitbouw aan achterzijde van de woning (1.20 m)
  • Woonoppervlakte ca. 135 m2
  • Woningbreedte van 5,7 meter
  • Dubbele auto opstelplaats op eigen terrein
  • Inclusief tuinaanleg
  • Sanitair van Villeroy & Boch
  • Luxe badkamer met ligbad, 2e toilet (zwevend), inloopdouche met draingoot en thermostatische kranen
  • Energiezuinig verwarmingssysteem met vloerverwarming en -koeling
  • Geen bouwrente.

Share |
Meer woningen
Meer woningen