Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Hof van Kalteren, Diever Powered by Niki
Nieuwbouw:
Hof van Kalteren, Diever

Type: Koop
Plaats: Diever
Aantal: 4
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 165.250 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Drenthe | Diever
Info
Nieuwbouw in Diever, Hof van Kalteren
Aan de westzijde van het historische Drentse brinkdorp Diever, wordt het project ‘Hof van Kalteren’ gerealiseerd. Aan de andere kant van de weg Kalteren ligt de nieuwebouwlocatie ‘Kalterbroeken. De ‘Hof van Kalteren’ maakt onderdeel uit van de gem...

Volledige omschrijving
Nieuwbouw in Diever, Hof van Kalteren
Aan de westzijde van het historische Drentse brinkdorp Diever, wordt het project ‘Hof van Kalteren’ gerealiseerd. Aan de andere kant van de weg Kalteren ligt de nieuwebouwlocatie ‘Kalterbroeken. De ‘Hof van Kalteren’ maakt onderdeel uit van de gemeenthuis locatie in Diever. Houdt u van rust, wandelen en fietsen in een bosrijke omgeving, dan is de ‘Hof van Kalteren’ de perfecte locatie om te wonen en te leven. Diever heeft een gunstige ligging op relatief korte afstand van de steden Meppel, Zwolle, Steenwijk, Assen, Hoogeveen, Leeuwarden en Groningen. Daarnaast is Diever goed bereikbaar met het openbaar vervoer of via het wegennet.  

Shakespeare in Diever
Het dorp Diever werd in de vroege middeleeuwen gesticht. Het is een typisch brinkdorp en heeft een prachtig 14e eeuwse gotische Nederlandse Hervormde Kerk. Diever staat bekend om de jaarlijkse openluchtuitvoeringen van toneelstukken van Shakespeare. Deze toneelstukken worden sinds 1946 jaarlijks opgevoerd.

Natuurlijk wonen in Diever
Het nabij gelegen Nationaal Park Drents - Friese Wold is ongeveer 6.000 hectare groot. Het natuurgebied bestaat uit uitgestrekte bossen, mooie heidegebieden, beekdalen en landerijen met houtwallen. Door het gebied lopen diverse wandel-, fiets-, ruiter- en natuurpaden. Dit alles maakt Diever tot één van de fraaiste plekjes van Nederland.
 




Omgeving
Ik ga 'natuurlijk' wonen in Diever!

Aan de westzijde van het historische Drentse brinkdorp Diever, komt 'Hof van Kalteren'. Op deze locatie worden in totaal 42 woningen, variërend  van rijwoningen tot vrijstaande woningen, gerealiseerd. De woningen worden gefasee...

Volledige omschrijving
Ik ga 'natuurlijk' wonen in Diever!

Aan de westzijde van het historische Drentse brinkdorp Diever, komt 'Hof van Kalteren'. Op deze locatie worden in totaal 42 woningen, variërend  van rijwoningen tot vrijstaande woningen, gerealiseerd. De woningen worden gefaseerd in verkoop gebracht. Fase 1 bestaat uit 19 rijwoningen.

Hier woon je dichtbij het centrum in een betaalbare woning met ruimte voor eigen woonwensen. Het gezellige centrum beschikt over diverse restaurants en cafés.

Als je vindt wat je zoekt, lacht het geluk je toe!

Zelf afbouwen, ja/nee?
Bij de te bouwen woningen in Diever heeft u de mogelijkheid om de woning casco te laten bouwen maar u kun ook kiezen voor sleutelklaar! En zo zijn er nog diverse tussenmogelijkheden, we bouwen de woning tot ieder gewenst niveau conform een aantal vaste stappen.
Koopsom casco woning vanaf € 118.950,- v.o.n.
Koopsom woning sleutelklaar vanaf € 149.950,- v.o.n.

Share |
Meer woningen
Meer woningen