Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:West Avenue, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
West Avenue, Amsterdam

Plaats: Amsterdam
Aantal: 70
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Noord-Holland | Amsterdam
Info
Supermooi wonen, vlakbij het centrum
In de moderne huurappartementen in West Avenue, op de grens van Nieuw-West en de stad, heb je ruimte om te wonen, een balkon en een eigen parkeerplaats, veel groen om je heen en alle voorzieningen die je leven comfortabel maken in de buurt. Vanuit ...

Volledige omschrijving
Supermooi wonen, vlakbij het centrum
In de moderne huurappartementen in West Avenue, op de grens van Nieuw-West en de stad, heb je ruimte om te wonen, een balkon en een eigen parkeerplaats, veel groen om je heen en alle voorzieningen die je leven comfortabel maken in de buurt. Vanuit je appartement loop je zo het Rembrandtpark in, het Vondelpark is vlakbij en bij de weidse Sloterplas met zijn jachthavenen watersportcentrum ben je in tien minuten fietsen. Zorgvoorzieningen, kinderopvangcentra, scholen en een bibliotheek zijn om de hoek. Boodschappen doe je bij Albert Heijn, Lidl, de warme bakker en de slager aan de overkant. Buurtwinkels en toko’s en winkelgebied Mercatorplein completeren het winkelaanbod. West Avenue is perfect bereikbaar met de auto én het openbaar vervoer.
De woningen
De 76 moderne, ruime huurappartementen van West Avenue variëren in oppervlakte tussen de ca. 80 en 135 m2, hebben  3 of 4 slaapkamers en hebben allemaal een ruim balkon gelegen op het westen. Je kunt kiezen uit zes verschillende typen appartementen. Alle woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en hebben een luxe badkamer met ligbad en/of inloopdouche en (dubbele) wastafel, een ruime, moderne keuken en een eigen berging en een parkeerplaats in de parkeerkelder. Tevens is het mogelijk om een 2e parkeerplek te huren in de parkeerkelder.

Share |
Meer woningen
Meer woningen