Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Citadel, Assen Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Citadel, Assen

Plaats: Assen
Aantal: 49
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Drenthe | Assen
Info
Direct aan de binnenstad verrijst een modern woon- en winkelcomplex dat de sfeer ademt van een heuse citadel.
Burgerij en adellijken leefden vroeger samen in zulke verhoogde vestingen. Alles wat ze dagelijks nodig hadden was er voorhanden. Voor het nodige vermaak, werk of de aanschaf van niet alledaag...

Volledige omschrijving
Direct aan de binnenstad verrijst een modern woon- en winkelcomplex dat de sfeer ademt van een heuse citadel.
Burgerij en adellijken leefden vroeger samen in zulke verhoogde vestingen. Alles wat ze dagelijks nodig hadden was er voorhanden. Voor het nodige vermaak, werk of de aanschaf van niet alledaagse zaken daalden ze af naar de stad, waarover zij een prachtig uitzicht genoten.

Intieme sfeer
De Citadel in Assen biedt binnenkort vergelijkbaar woongenot. Door de verhoogde ligging, architectuur met stijl en karakter, de intieme sfeer en het riante winkelassortiment (met onder meer Jumbo en Media Markt) voelt u zich al snel de koning te rijk. In de ruim opgezette parkeergarage beschikt u zelfs over uw eigen parkeerplek.

De komende tijd worden de woningen op de Citadel gefaseerd aangeboden in een grote diversiteit. Het gaat om appartementen, zorgwoningen en grondgebonden woningen, die in aard en oppervlakte variëren van gezellig knus tot bijzonder riant. Daarmee krijgt de Citadel een gemêleerd karakter. Zowel jonge mensen, gezinnen, ouderen en energieke senioren zullen zich in de Citadel helemaal thuis gaan voelen. De te huur aangeboden appartementen en patiowoningen bevinden zich aan de nieuwe doorgang die loopt van de Jan Fabriciusstraat langs de winkels in de Citadel. De eengezinswoningen liggen in het centrum van het nieuwbouwproject en daarmee meer in de luwte.

Veiligheid en gebruikersgemak staan voorop in de parkeergarage van de Citadel. Het parkeerdek is afgesloten met op afstand bedienbare hekken en de ruimte is licht en overzichtelijk. Daarnaast voldoet de garage natuurlijk aan de modernste veiligheideisen. Het navigeren door de garage is eenvoudig als gevolg van een goede verkeersgeleiding. Door het systeem van schuin inparkeren en de ruime parkeervakken is parkeren prettig eenvoudig.

Share |
Meer woningen
Meer woningen