Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Laakse Beemd, Amersfoort Powered by Niki
Nieuwbouw:
Laakse Beemd, Amersfoort

Type: Huur
Plaats: Amersfoort
Aantal: 2
Soort: Rijwoning
Prijs: € 855 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Utrecht | Amersfoort
Info
Landelijke karakter
De Laakse Beemd wordt omringd door water en bestaat uit 50 woningen in maar liefst acht verschillende woningtypes. De woningen liggen in een veelhoeksvorm rondom een besloten binnenplaats, waardoor een intieme besloten woonblok ontstaat. Vanuit de diepe, naar binne...

Volledige omschrijving
Landelijke karakter
De Laakse Beemd wordt omringd door water en bestaat uit 50 woningen in maar liefst acht verschillende woningtypes. De woningen liggen in een veelhoeksvorm rondom een besloten binnenplaats, waardoor een intieme besloten woonblok ontstaat. Vanuit de diepe, naar binnen gerichte tuin kijk je uit op de groene binnenplaats, waar geparkeerd kan worden en waar kinderen lekker kunnen spelen. Diverse woningen hebben een parkeerplaats op eigen terrein aan de achterzijde van de woning. Door de geparkeerde auto’s zoveel mogelijk uit het straatbeeld te houden, komt het landelijke karakter van Laakse Beemd nog beter tot zijn recht.

Geen huis is hetzelfde
De architect heeft in zijn ontwerp een combinatie gemaakt van de oer-Hollands dijkhuisjes en de statige grachtenwoningen. Hoewel er een duidelijk patroon en ritme te herkennen is in de raampartijen van de huizen, wordt door de wisselende breedtes, kapvormen, metselwerk en kleurgebruik een gevarieerd en speels beeld gecreëerd. Geen huis is hetzelfde. Hier woon je niet op het derde huis van de hoek, hier woont je in het witte huis met de grijze voordeur. Door de vorm van Laakse Beemd is de bezonning van de tuinen zeer divers. Waar de tuinen noordelijk georiënteerd zijn, is extra diepte toegevoegd, zodat je op een mooie dag toch altijd een plekje in de zon kunt bemachtigen. De zuidelijk gelegen tuinen hebben dit natuurlijk minder nodig. 
De woningen
De eengezinswoningen variëren in een oppervlakte van ca. 88 tot maar liefst 157 m2. Alle woningen hebben een luxe afwerkingniveau: standaard voorzien van een keuken met Siemens inbouwapparatuur en een complete badkamer. 

Omgeving
■ woonoppervlakte van circa 104 m² ■ kavelgrootte van circa 136 tot 137 m²
■ zonnige tuin op het zuidoosten met extra berging
■ tuingerichte woonkamer
■ gezellige lichte woonkeuken aan de voorzijde
■ op de verdieping zijn 3 slaapka...

Volledige omschrijving
■ woonoppervlakte van circa 104 m² ■ kavelgrootte van circa 136 tot 137 m²
■ zonnige tuin op het zuidoosten met extra berging
■ tuingerichte woonkamer
■ gezellige lichte woonkeuken aan de voorzijde
■ op de verdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 woningbreed
■ ruime badkamer met douche, wastafel en toilet
■ technische ruimte met een wasmachine en drogeraansluiting op de verdieping

Share |
Meer woningen
Meer woningen