Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Hoge Hoek Fase 1, Berkel-Enschot Powered by Niki
Nieuwbouw:
Hoge Hoek Fase 1, Berkel-Enschot

Type: Koop
Plaats: Berkel-Enschot
Aantal: 2
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 255.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Berkel-Enschot
Info
Wonen in Hoge Hoek in Berkel-Enschot. Dat is thuiskomen in een hoogwaardige nieuwbouwwoning in een prachtige omgeving nabij Tilburg. Kenmerkend voor Hoge Hoek is de typische dorpse bebouwing, met veel verschillende woningtypen en waar geen enkele hoek van de straat lijkt op de andere. Het stedenbouwkundig ...

Volledige omschrijving
Wonen in Hoge Hoek in Berkel-Enschot. Dat is thuiskomen in een hoogwaardige nieuwbouwwoning in een prachtige omgeving nabij Tilburg. Kenmerkend voor Hoge Hoek is de typische dorpse bebouwing, met veel verschillende woningtypen en waar geen enkele hoek van de straat lijkt op de andere. Het stedenbouwkundig plan van Hoge Hoek is geïnspireerd op de verkavelingsstructuur van het landschap. Blokken 04, 11 en 13 zijn in verkoop. In blok 04 worden 24 woningen gebouwd, in blok 11 worden 23 woningen gebouwd en in blok 13 zijn 13 woningen voorzien.

De bouw van de eerste fase is reeds gestart en bestaat uit de blokken 04 en 11. Er zijn nog diverse woningen te koop in deze fase. De 47 woningen van deze blokken 04 en 11, worden vanaf het tweede kwartaal 2013 opgeleverd.

Omgeving
Deze drie-onder-één-kapwoning met langskap en gekeimde gevel karakteriseert zich door het dakoverstek aan de voor- en achterzijde van de woning. Een hoekwoning heeft de mogelijkheid tot een garage achter op het perceel. De begane grond heeft een open keuken met eethoek. Op de verdieping bevin...

Volledige omschrijving
Deze drie-onder-één-kapwoning met langskap en gekeimde gevel karakteriseert zich door het dakoverstek aan de voor- en achterzijde van de woning. Een hoekwoning heeft de mogelijkheid tot een garage achter op het perceel. De begane grond heeft een open keuken met eethoek. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een luxe badkamer. De hoekwoningen zijn op de verdieping voorzien van een separate toilet. De zolder is ruim, waardoor met gemak een vierde en eventueel een vijfde slaapkamer gerealiseerd kan worden.

Share |
Meer woningen
Meer woningen