Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Het Land - Fase 4, Spijkenisse Powered by Niki
Nieuwbouw:
Het Land - Fase 4, Spijkenisse

Type: Koop
Plaats: Spijkenisse
Aantal: 2
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 264.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Spijkenisse
Info
Chique woningen, een ruime opzet: zo’n exclusieve wijk als Het Land is in Spijkenisse en in de verre omgeving uniek. Kopers hebben die aantrekkingskracht overigens op waarde weten te schatten. De eerste fase was in no time verkocht, van de tweede en derde fase zijn nog enkele woningen beschikbaar. De...

Volledige omschrijving
Chique woningen, een ruime opzet: zo’n exclusieve wijk als Het Land is in Spijkenisse en in de verre omgeving uniek. Kopers hebben die aantrekkingskracht overigens op waarde weten te schatten. De eerste fase was in no time verkocht, van de tweede en derde fase zijn nog enkele woningen beschikbaar. De wijk kenmerkt zich door de statige en ruime woningen met een knipoog naar de vertrouwde bouwstijl van de jaren dertig. In de wijk zal veel groen aanwezig zijn en fraaie lanen. Het land is een wijk met een even gevarieerd als herkenbaar beeld, vormgegeven met oog voor stijl en allure.

Heeft u interesse in een woning uit fase 4? Bekijk dan ook de financiele producten die u geboden worden door VORM Finance:
- ' Je koopt pas als je verkocht bent': ontbindende voorwaarden ‘verkoop eigen woning’  mogelijk.
- Als u uw hypotheek via VORM Finance regelt, kunt u gebruik maken van onze Non-Profit Hypotheek (u betaalt dan geen advieskosten of fee aan de adviseur) en onze HypotheekPremie (VORM stelt een bedrag beschikbaar, die je zelf mag besteden. Bijvoorbeeld om je maandelijke hypotheeklasten te verlagen).
- Voor de verkoop van uw bestaande woning kunt u gebruik maken van LeanSale. LeanSale is een methodiek waarbij uw woning te koop wordt aangeboden tegen een reele waarde, zodat u het sneller verkoopt.

Kijk voor meer informatie en onze voorwaarden op .

 

Omgeving
Eén blik op de woningen van het type H en u ziet het al: dit zijn woningen die u meer dan gemiddeld ruimte opleveren. Wel, die indruk klopt. Want een ééngezinswoning die standaard al over vier slaapkamers beschikt, is in de meeste nieuwbouwwoningen van tegenwoordig vrij zeldzaam! Dat p...

Volledige omschrijving
Eén blik op de woningen van het type H en u ziet het al: dit zijn woningen die u meer dan gemiddeld ruimte opleveren. Wel, die indruk klopt. Want een ééngezinswoning die standaard al over vier slaapkamers beschikt, is in de meeste nieuwbouwwoningen van tegenwoordig vrij zeldzaam! Dat privilege heeft u als u kiest voor type H. Wanneer uw woning een hoekwoning is, heeft u ook een extra ruime zijtuin.
Ook binnen laten de woningen zich van hun ruimste kant zien. In de woonkamer met open keuken kunt u probleemloos die nieuwe L-bank kwijt, om maar eens iets te noemen. En met vier slaapkamers kunt u er ook nog voor kiezen om een extra kamer voor u zelf in te richten als werkkamer. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet - voor een bad is er ruimte genoeg. En dan heeft u ook nog een zolderverdieping die u optimaal kunt gebruiken, deze is vrij in te delen en uit te breiden met dakramen en dakkapellen. In de tuin staat ook de berging al klaar, voor fietsen en de zonnestoelen!
  • Royale woonkamer met open keuken
  • Vier slaapkamers op de eerste verdieping
  • Badkamer voorzien van douche, wastafel en tweede toilet
  • Vrij indeelbare zolderverdieping
  • Kavel van circa 165 m2

Share |
Meer woningen
Meer woningen