Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Harener Holt II, Haren Powered by Niki
Nieuwbouw:
Harener Holt II, Haren

Type: Koop
Plaats: Haren
Aantal: 6
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 525.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Haren
Info
'Harener Holt' is een unieke nieuwe woonlocatie in Haren Noord. Het betreft het gebied tussen de Oosterweg, de Kerklaan en de Bolhuissteeg, op het voormalige terrein van het Instituut voor Bodemvruchtbaarheid. Harener Holt is het 1e deelgebied dat ingevuld wordt in de ruim opgezette nieuwbouwwijk...

Volledige omschrijving
'Harener Holt' is een unieke nieuwe woonlocatie in Haren Noord. Het betreft het gebied tussen de Oosterweg, de Kerklaan en de Bolhuissteeg, op het voormalige terrein van het Instituut voor Bodemvruchtbaarheid. Harener Holt is het 1e deelgebied dat ingevuld wordt in de ruim opgezette nieuwbouwwijk De Laenen in Haren.
Elsevier:  Haren, de aantrekkelijkste gemeente van 2011

De gemeente Haren in Groningen is de beste gemeente om in te wonen. Dat is de conclusie van het jaarlijks onderzoek van Elsevier naar de kwaliteit van gemeenten.Het is de 1e keer dat Haren op de 1e plaats staat. Jarenlang werden de gemeenten in het Gooi aangemerkt als beste woonomgeving. Volgens Elsevier is het in haren prettig wonen vanwege de mooie huizen en de natuur. Bovendien is er weinig overlast en zijn alle voorzieningen in de buurt.
Villadorp

Haren ligt aan de zuidoostkant van Groningen, op de grens van de provincies Groningen en Drenthe. Het dorp wordt ook wel het 'Wassenaar van het Noorden' genoemd vanwege de uitstraling van een villadorp met bijzondere bouwstijlen, ruime tuinen en veel groen.
Watersport

Nabij Haren liggen o.a. het Paterswoldse Meer, het Hoornse Meer en het Zuidlaardermeer. Hier worden dan ook volop mogelijkheden geboden voor diverse watersportactiviteiten. Liggend bij de bruisende stad Groningen vormt dit een ideale combinatie.
Centrum

Haren zelf biedt ook volop sportieve activiteiten zoals tennis, voetbal, golf- en zwemmogelijkheden. In het gezellige centrum vindt u een uitgebreid aanbod aan winkel- en horecavoorzieningen. Ook op medisch gebied zijn diverse voorzieningen aanwezig.
Bereikbaarheid

Met 4 minuten reizen met de trein bent u vanuit Haren in Groningen. Op de fiets is dat 15 minuten. Haren ligt aan de A28 en heeft diverse busverbindingen naar plaatsen in de directe omgeving.

Omgeving
Aan de noordzijde van Haren, een plaatsje ten zuiden van de stad Groningen, wordt de woonwijk de Laenen gebouwd. In het deelplan Harener Holt van deze nieuwe woonwijk werkt Bouwfonds Ontwikkeling samen met Brummelhuis aan een plan voor de bouw van 5 vrijstaande woningen en 2 halfvrijstaande woningen (2 ond...

Volledige omschrijving
Aan de noordzijde van Haren, een plaatsje ten zuiden van de stad Groningen, wordt de woonwijk de Laenen gebouwd. In het deelplan Harener Holt van deze nieuwe woonwijk werkt Bouwfonds Ontwikkeling samen met Brummelhuis aan een plan voor de bouw van 5 vrijstaande woningen en 2 halfvrijstaande woningen (2 onder 1 kap).

Diverse woningtypen
Er zijn 5 verschillende typen vrijstaande woningen ontworpen. De halfvrijstaande woningen zijn er in 2 varianten. Alle woningtypen zijn ruim van opzet en worden gebouwd in de jaren 30 stijl.  

Ontwerp uw eigen woning
Als koper kunt u (deels) zelf de woning ontwerpen met behulp van begeleid particulier opdrachtgeverschap. Tezamen met de architect van Brummelhuis kunt u zelf invulling geven aan de gewenste uitbreidingen van de woning, de indeling en de gevels.
 
Daarnaast heeft u de zekerheid van 1 verkocht = 1 bouwen of 2 verkocht = 2 bouwen!

 

Verkopende makelaar
Verkoopcentrum Nieuwbouwgroningen.nl

Bezoek- en correspondentieadres:
Hendrik Werkmankade 8
9951 MD WINSUM

Bezoekaders op afspraak:
Lamsoor 10
9738 AL GRONINGEN


Telefoonnummer: (050) 547 22 22
e-mail:
website:

Share |
Meer woningen
Meer woningen