Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Tuinveld, Braeburn, Melrose, Goldstar, s-Gravenzande Powered by Niki
Nieuwbouw:
Tuinveld, Braeburn, Melrose, Goldstar, s-Gravenzande

Type: Koop
Plaats: s-Gravenzande
Aantal: 2
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 499.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | s-Gravenzande
Info
Thuis in Tuinveld.
Tuinveld is een groene wijk. Een belangrijke blikvanger is de 's-Gravenzandsevaart met langs de oevers weelderige fruitbomen. De boomgaard is een mooie link met de geschiedenis van de locatie, waar ook vroeger al fruitbomen stonden. De verschillende woningtypen in Tuinveld hebb...

Volledige omschrijving
Thuis in Tuinveld.
Tuinveld is een groene wijk. Een belangrijke blikvanger is de 's-Gravenzandsevaart met langs de oevers weelderige fruitbomen. De boomgaard is een mooie link met de geschiedenis van de locatie, waar ook vroeger al fruitbomen stonden. De verschillende woningtypen in Tuinveld hebben daarom ook appelnamen gekregen zoals Decosta Braeburn, Melrose en Goldstar.
In Tuinveld is het rustig wonen. De gehele wijk is een dertigkilometerzone, wat de rust en de veiligheid ten goede komt. Parkeren vindt deels plaats op eigen terrein, deels op openbaar gebied of onder de toekomstige appartementengebouwen.
De huizen in Tuinveld zijn als het ware losjes over het gebied uitgestrooid. In de kern van de wijk is de bebouwing wat steviger. De kleuren, de rijke details, de verschillende kapvormen en de luxe materialen die je overal in het Westland ziet, vind je hier terug.

Omgeving
De Braeburn Groenwoning is een milieubewuste uitvoering en loopt ver vooruit als het gaat om energiezuinigheid en zeer laag gasverbruik. Een alleszins betaalbare woning, waarbij het bijkomende voordeel van zeer lage maandelijkse energiekosten een extra argument in de koopbeslissing kan zijn. Nu te koo...

Volledige omschrijving
De Braeburn Groenwoning is een milieubewuste uitvoering en loopt ver vooruit als het gaat om energiezuinigheid en zeer laag gasverbruik. Een alleszins betaalbare woning, waarbij het bijkomende voordeel van zeer lage maandelijkse energiekosten een extra argument in de koopbeslissing kan zijn. Nu te koop: de modelwoning die standaard is  uitgebreid met een uitbouw van 2 meter aan de achtergevel.

Share |
Meer woningen
Meer woningen