Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Singelkwartier Grauwaart - De Lanen - De Brink fase 4, Utrecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
Singelkwartier Grauwaart - De Lanen - De Brink fase 4, Utrecht

Type: Koop
Plaats: Utrecht
Aantal: 1
Soort: Rijwoning
Prijs: € 274.250 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Utrecht
Info
Singelkwartier
Net zo veelzijdig als de stad, dat is Singelkwartier Grauwaart. Aan de rand van Leidsche Rijn Centrum groeit een nieuwe stadswijk die is geïnspireerd door de stedenbouw van de late 19e eeuw. Intieme hofjes met gezellige hofwoningen vormen de kern van de wijk. Hieromheen...

Volledige omschrijving
Singelkwartier
Net zo veelzijdig als de stad, dat is Singelkwartier Grauwaart. Aan de rand van Leidsche Rijn Centrum groeit een nieuwe stadswijk die is geïnspireerd door de stedenbouw van de late 19e eeuw. Intieme hofjes met gezellige hofwoningen vormen de kern van de wijk. Hieromheen komen 3 typen woningen.
  • De Lanen: chique lanen met Herenhuizen en Poortwoningen aan de Prof. Jan Bronnerlaan en de André Voltenlaan.
  • De Brink: ruime Stadswoningen gesitueerd in de 3 brede hoeken van Singelkwartier
  • De Singels: statige Singelpanden aan de Jan Wolkersssingel.
Singelkwartier krijgt zo een statige en monumentale ambiance, een perfecte combinatie van wonen en allure.

Plaats voor ontmoeting
Door de bankjes onder de bomen en talloze mogelijkheden om een boek te lezen in de zon, vormt Singelkwartier een rustpunt in de grote stad. Maar tegelijkertijd is het ook de plek waar het gebeurt, vlakbij de terrassen en winkels van Leidsche Rijn Centrum. De elegante omlijsting van chique hoge panden en grote herenhuizen laat overal in de wijk fraaie beelden zien. Wonen in Singelkwartier is wonen op de plek waar het gebeurt.

Ambiance
De lanen en singels van Singelkwartier hebben een klassieke ambiance, een sfeer passend bij het stedelijke beeld van Singelkwartier. Dit beeld zet zich voort in de architectuur: geclusterde woningen zoals we die kennen uit de stadswijken eind 19de eeuw. Diverse soorten symmetrie en verschillende kleuren baksteen versterken het individuele karakter van de woningen.

Leidsche Rijn
Het stadsdeel Leidsche Rijn bestaat uit meerdere delen met een eigen identiteit, zoals het landelijke De Woerd en waterwijk Terwijde. Het hart van het stadsdeel wordt gevormd door het 300 hectare grote Leidsche Rijn Park, de perfecte plek om te recreëren.

Leidsche Rijn Centrum
Wat Leidsche Rijn Centrum bijzonder maakt, is de ligging. Het centrum komt aan beide kanten langs, en gedeeltelijk óp de toekomstige overkapping van de A2 te liggen. Hierdoor krijg je een opvallend hoogteverschil van bijna acht meter tussen de verschillende delen van het centrum met oplopende straatjes en hier en daar trappen. Dit geeft de sfeer van de steden rond de Middellandse Zee.

Met de uiteindelijke 80.000 inwoners heeft het straks alle voorzieningen die horen bij een modern en vitaal stadscentrum. Het grootste deel van de winkels komt in het zogenoemde ‘kernwinkelgebied’. Aan de rand van het centrum komt een cluster voor de dagelijkse boodschappen. Leidsche Rijn Centrum heeft een ruim aanbod aan cafés en restaurants, gelegen aan verschillende pleinen, een groot ziekenhuis, een bioscoop en een theater.

Ligging
Leidsche Rijn is centraal gelegen in Nederland, wat het gebied uitstekend bereikbaar maakt. Het ligt vlakbij de kruising van de snelwegen A2 en A12, heeft eigen NS-stations en is aangesloten op het openbaar vervoernetwerk van de stad Utrecht.

Omgeving
Singelkwartier Grauwaart is net zo veelzijdig als de stad. De nieuwe stadswijk groeit aan de rand van Leidsche Rijn Centrum en is geïnspireerd door de stedenbouw van de late 19e eeuw.

In deelplan De Lanen in Singelkwartier Grauwaart bevindt zich André Voltenlaan 9, een royaal herenhuis met ligg...

Volledige omschrijving
Singelkwartier Grauwaart is net zo veelzijdig als de stad. De nieuwe stadswijk groeit aan de rand van Leidsche Rijn Centrum en is geïnspireerd door de stedenbouw van de late 19e eeuw.

In deelplan De Lanen in Singelkwartier Grauwaart bevindt zich André Voltenlaan 9, een royaal herenhuis met ligging aan een sjieke laan. Deze woning is per direct te betrekkenNu te koop met gratis uitbouw!
 
André Voltenlaan 9
Op de begane grond vindt u een royale living met woonkamer en keuken. De woonkamer geeft toegang tot de diepe tuin. Op de 1e verdieping vinden we standaard een grote masterbedroom, 2 slaapkamers en een badkamer. Op de 2e verdieping is er een ruimte met aansluiting voor een wasmachine.

Kenmerken André Voltenlaan 9 (voorheen bouwnummer 126)
  • Statig herenhuis met diepe tuin
  • Royale living met woonkamer en keuken
  • Gebruiksoppervlakte: 131 m2
  • Kavelgrootte: 114 m2
  • 3 slaapkamers
  • Eigen parkeerplaats.
Andre Voltenlaan 9 is inclusief de volgende extra's:
  • Uitbouw aan de achtergevel van 1.2 meter
  • Openslaande deuren in de voorgevel
  • Buitenkraan aan de achtergevel
  • Dubbele wandcontactdoos achtergevel
  • Velux dakvenster op de 2e verdieping
  • Casco oplevering badkamer en toilet waardoor u nog alle mogelijkheden en keuzes heeft
  • Tuininrichting. 

Share |
Meer woningen
Meer woningen