Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De zeven boompjes, Vianen (Utrecht) Powered by Niki
Nieuwbouw:
De zeven boompjes, Vianen (Utrecht)

Plaats: Vianen (Utrecht)
Aantal: 17
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Utrecht | Vianen (Utrecht)
Info
Belangstellenden kozen voor de oud-Hollandse bouwstijl
Aan De zeven boompjes in Vianen komen 17 mooie eengezinswoningen met tuin. De uitstraling van de kleinschalige nieuwbouwontwikkeling is samen met belangstellenden bepaald. Wij vroegen u “Welke architectuurstijl vindt u het mooist?...

Volledige omschrijving
Belangstellenden kozen voor de oud-Hollandse bouwstijl
Aan De zeven boompjes in Vianen komen 17 mooie eengezinswoningen met tuin. De uitstraling van de kleinschalige nieuwbouwontwikkeling is samen met belangstellenden bepaald. Wij vroegen u “Welke architectuurstijl vindt u het mooist?” U was eensgezind. De oud-Hollandse stijl viel het meest in de smaak.

Alsof u een oud dorpsstraatje inloopt

Huizen gebouwd in de oud-Hollandse stijl herkent u aan de ramen die verdeeld zijn met roedes, speelse dakkapellen en de kleuren van de gevels wisselen. Een tuitgevel past ook prima in het oud-Hollandse straatbeeld en een bankje op de stoep voor de deur hoort er helemaal bij. Als De zeven boompjes is gebouwd, lijkt het net alsof u een oude dorpsstraat inloopt.

Hoe groot wilt u wonen?

De meningen over de grootte van de woningen was verdeeld, dus hebben wij besloten om twee rijtjes te maken. De eengezinswoningen in de rij van 10 zijn 110 m² groot en in het rijtje van 7 zijn de woningen 125 m² groot. Er zijn vier verschillende types. Benieuwd?

Bedrijf of atelier aan huis

Misschien heeft u altijd een praktijk aan huis willen starten, droomt u van een schitterend atelier aan huis of heeft u behoefte aan veel bergruimte of een garage? Laat uw oog dan eens vallen op één van de twee uiterste hoekwoningen. Deze krijgen namelijk een bijgebouw naast de woning met een afmeting van circa 3,5 meter breed en circa 15 meter lang. De architect maakt een ontwerp dat mooi aansluit bij de oud-Hollandse bouwstijl.

De zeven boompjes… en meer

Naast de eengezinswoningen komt in De zeven boompjes ook een appartementengebouw met 40 huurappartementen. Het gebouw heeft maar vier verdiepingen en wordt dus maar één laag hoger dan de eengezinswoningen. Het gemoedelijke straatbeeld blijft hierdoor in tact.
 

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
29-05-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
29-05-2014 Woningen 16 woning(en) 17 woning(en)
18-02-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
07-02-2014 Projectnaam Clarissenhof De zeven boompjes
07-02-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
07-02-2014 Woningen 90 woning(en) 16 woning(en)
Meer woningen
Meer woningen