Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Meesterstukken, Amersfoort Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Meesterstukken, Amersfoort

Type: Koop
Plaats: Amersfoort
Aantal: 2
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 350.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Amersfoort
Info
Wonen met een eigen signatuur.

De Meesterstukken van Vathorst, een naam die staat voor wonen met karakter en... een geheel eigen signatuur. Voor de Meesterstukken zijn in de wijk De Laak stuk voor stuk toplocaties gereserveerd. Plekken waar het Arkenheemse polderlandschap, het K...

Volledige omschrijving
Wonen met een eigen signatuur.

De Meesterstukken van Vathorst, een naam die staat voor wonen met karakter en... een geheel eigen signatuur. Voor de Meesterstukken zijn in de wijk De Laak stuk voor stuk toplocaties gereserveerd. Plekken waar het Arkenheemse polderlandschap, het Kai Park en de vele watersingels de kenmerkende sfeer van een grachtenstad bepalen. En er valt bovendien heel wat te kiezen. De ruimte in de woning, de uitstraling, de locatie, en zelfs of u per direct of over circa één jaar wil verhuizen.

De Meesterstukken zijn gelegen in Vathorst, de nieuwste uitbreidingswijk van Amersfoort. Eind 2010 is inmiddels de helft van de ca. 11.000 woningen gerealiseerd en bewoond. Aan de wijk is het thema ‘Een wereld van verschil’ meegegeven. Die verscheidenheid komt tot uiting in het karakter van de verschillende woon- en werkgebieden, maar ook in het zeer diverse aanbod aan voorzieningen.  
 
Zo zijn de bibliotheek, kinderopvang, buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal, basisschool, middelbare school en het VMBO-college om de hoek. Daarnaast beschikt Vathorst over een NS-station, wijkcentrum met zorgvoorzieningen, een uitgebreid winkelcentrum en over diverse sportaccommodaties. Heeft u een keer behoefte aan een andere omgeving? De historische binnenstad van Amersfoort is snel te bereiken.

De woningen in de meesterstukken zijn opgeleverd of in aanbouw.   

Modelwoning
Voor De Meesterstukken is een modelwoning ingericht. Deze is op afspraak te bezichtigen.

Interesse? en blijf op de hoogte! 




Omgeving
Pakhuis
Vierlaagse woning met typische kenmerken van een grachtenpand, zoals een puntdak, fraai metselwerk, hoge raampartijen en fraaie franse balkons met openslaande deuren. 

Gildemeesters
Dit is een van de allerlaatste Gildemeesters met vier lagen en...

Volledige omschrijving
Pakhuis
Vierlaagse woning met typische kenmerken van een grachtenpand, zoals een puntdak, fraai metselwerk, hoge raampartijen en fraaie franse balkons met openslaande deuren. 

Gildemeesters
Dit is een van de allerlaatste Gildemeesters met vier lagen en biedt een zee van ruimte aan. Beneden in de ontvangsthal is een apart toilet en een vaste trap naar de eerste verdieping, met daaronder een grote trapkast als bergruimte. De L-vormige living heeft in de smallere poot van de L een ruime woonkeuken aan de voorzijde van het huis. Op de eerste verdieping bevindt zich de master bedroom aan de tuinkant en een grote slaapkamer aan de voorzijde. Op de tweede verdieping liggen twee even grote slaapkamers als op de eerste verdieping, en nog een extra ruimte ter grootte van de badkamer daaronder. Dit zou een perfect afsluitbare bergruimte kunnen zijn. Op de derde verdieping ligt nog een riante kamer die als werkruimte of hobbykamer dienst kan doen. Door de vierde verdieping beschikt de woning over 5 riante slaapkamers. Alle verdiepingen worden bereikt via vaste trappen.

- Zeer royaal woonopeervlak van maarliefst 185m
- Vier woonverdiepingen
- zes kamers, waarvan vijf slaapkamers
- Extra bergkamer mogelijk
- Mogelijkheid tot het creeeren van werk- of hobbykamer
- Ruime badkamer
- Royale tuinen 

Grachtenrijk
Vathorst is het nieuwe stadsdeel dat verrijst aan de noordoostzijde van Amersfoort. De Laak, het meest noordelijke deel van Vathorst is een uniek opgezet plan. In de Laak wordt een grachtengordel zonder weerga gecreëerd: Grachtenrijk. Oude roem in een nieuwe opzet door stoere, robuuste huizen die associaties oproepen met ouden grachtenpanden, maar dan in de moderne variant. Huizen met een eigen aanlegsteiger, twee-onder-één-kappers die weliswaar een dak delen, maar toch totaal verschillend kunnen zijn. Vrijstaande huizen. Riante tuinen. Maar ook beschutte straten met eengezinswoningen voorzien van speels verspringende gevels. De sfeer van Grachtenrijk wordt bepaald door grachten, doorkijkjes, bruggetjes en pleintjes. Wonen in Grachtenrijk is een historische buitenkans, omdat nieuwbouw aan het water zeldzaam is. Wonen is hier vanaf dag één een bijzondere belevenis. Wie nu kiest voor Grachtenijk, wil straks nooit meer weg.  

Share |
Meer woningen
Meer woningen