Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Loovelden Tuindorp West, De Tribune, Huissen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Loovelden Tuindorp West, De Tribune, Huissen

Type: Koop
Plaats: Huissen
Aantal: 4
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 299.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Huissen
Info
Loovelden
Loovelden is het nieuwste gedeelte van Huissen. Op circa 60 hectare liggen 5 deelgebieden met een eigen karakter. Eén ervan is Tuindorp. Net als Huissen ligt Loovelden tussen water en groen; het hart wordt gevormd door het glooiende Loopark. Door de hele buurt komen grote wa...

Volledige omschrijving
Loovelden
Loovelden is het nieuwste gedeelte van Huissen. Op circa 60 hectare liggen 5 deelgebieden met een eigen karakter. Eén ervan is Tuindorp. Net als Huissen ligt Loovelden tussen water en groen; het hart wordt gevormd door het glooiende Loopark. Door de hele buurt komen grote waterpartijen. Loovelden heeft een dorpse sfeer, vanuit de hele wijk zie je de kerktoren van Huissen, een zichtbare koppeling met het stadje.

Tuindorp West
Tuindorp vormt het sluitstuk van Loovelden. Deze buurt is geïnspireerd op de 'groene' tuindorpen uit de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw; nog steeds een zeer geliefde woonvorm. De 1e fase van Tuindorp ligt tussen het Zeegbos, Parkeiland, het voorzieningengebied Plaza en de Loostraat. Hier worden onder meer fraaie eengezinswoningen gerealiseerd in diverse prijsklassen.

De Blauwe Wig
De Blauwe Wig is een bijzondere uitloper van het Loopark. Het is een waterrijke zone waar watervogels en vissen hun plek hebben gevonden in en om het kraakheldere water waar u op veel plekken zo de bodem kunt zien. Met verschillende drijvende bruggetjes, een trekpontje en wandelpaden is het avontuur compleet en zijn de verschillende eilandjes allemaal te bereiken.

Bereikbaarheid
Loovelden ligt op 5 minuten afstand van afrit Huissen op rijksweg N325 (Arnhem-Nijmegen). Vanuit Loovelden is Huissen, met gezellige winkeltjes en een markt, lopend of met de fiets te bereiken. Met de auto bent u binnen het kwartier in Arnhem. Via de N325 is Nijmegen snel bereikbaar, de A15 brengt u naar Den Bosch en de rest van Nederland.

Voorzieningen
In Loovelden vinden we een brede school met kinderdagverblijf en een medisch centrum. Aangrenzend liggen het Zeegbos en diverse sportfaciliteiten.

Huissen
Na 1970 is de bevolking van Huissen bijna verdubbeld door de vele nieuwbouw. Dat heeft de bevolking ook een totaal andere structuur gegeven. Toch koesteren de Huissenaren sterk hun tradities, zoals de herdenking van Beleg en Ontzet, Paasvuur, Koningsschieten en Omdracht. Maar er is nog meer; bijvoorbeeld de Kermis, de Vleiskeuren en natuurlijk het Carnaval. Kortom: er is heel wat te doen in Huissen!

Omgeving
Tuindorp vormt het sluitstuk van Loovelden. Deze buurt is geïnspireerd op de 'groene' tuindorpen uit de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw; nog steeds een zeer geliefde woonvorm.

Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap
Een unieke woning voor u! Zelf samen met de wo...

Volledige omschrijving
Tuindorp vormt het sluitstuk van Loovelden. Deze buurt is geïnspireerd op de 'groene' tuindorpen uit de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw; nog steeds een zeer geliefde woonvorm.

Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap
Een unieke woning voor u! Zelf samen met de woningadviseur uw droomhuis maken naar uw eigen wensen, dat wil toch iedereen. Zelf bepalen of u de woonkamer aan de voorzijde wilt of aan de achterzijde. Een prachtige erker, een bijkeuken of een 4e slaapkamer op zolder. U mag het zeggen!

Om dit professioneel aan te kunnen bieden schakelt Bouwfonds haar dochter Brummelhuis in. Met het begeleid particulier opdrachtgeverschap is het ook voor u mogelijk om dit te realiseren. De woningadviseurs van Brummelhuis helpen u graag om uw eigen woning te creëren. Zij geven u deskundig advies, doorlopen met u het ontwerpproces, begeleiden u tijdens het bouwtraject en verzorgen alle papieren rompslomp.

Nieuwsgierig geworden?
Bij de makelaar ontvangt u verdere informatie over de woning, het plan en de procedure.

Share |
Meer woningen
Meer woningen