Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Wijtenhorst, Schalkhaar Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Wijtenhorst, Schalkhaar

Type: Koop
Plaats: Schalkhaar
Aantal: 10
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 265.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Schalkhaar
Info
Oer Hollands Wonen, met volop ruimte, groen en gezelligheid in een dorpse sfeer. Jong en oud voelt zich thuis in De Wijtenhorst! Kinderen kunnen onbekommerd op straat spelen en leven zich uit op één van de vele speelplekken die zijn gecreëerd in de wijk. Op straat maken de buren een geze...

Volledige omschrijving
Oer Hollands Wonen, met volop ruimte, groen en gezelligheid in een dorpse sfeer. Jong en oud voelt zich thuis in De Wijtenhorst! Kinderen kunnen onbekommerd op straat spelen en leven zich uit op één van de vele speelplekken die zijn gecreëerd in de wijk. Op straat maken de buren een gezellig praatje met elkaar en in de achtertuin zie je vrolijke gezinnen die genieten van het prachtige weer. Dit is echt Oer Hollands Wonen!
In De Wijtenhorst worden verschillende woningtypen gerealiseerd, van comfortabele eengezinswoningen tot ruime twee-onder-een-kapwoningen en riante vrijstaande villa's. Zo creëeren we een gevarieerd straatbeeld en vindt iedereen hier zijn eigen plekje. 
 

Omgeving
Type Amaryllis is een nieuw type tweekapper binnen Oer Hollands Wonen. In totaal worden er 10 huizen van dit type gerealiseerd. De woningen zijn gelegen aan de Rondekamp en de Voorhorsterweg. Met een beukmaar van 6 meter breed en een kaveloppervlakte van circa 289 tot 346 m2 biedt deze woning volop ruimte,...

Volledige omschrijving
Type Amaryllis is een nieuw type tweekapper binnen Oer Hollands Wonen. In totaal worden er 10 huizen van dit type gerealiseerd. De woningen zijn gelegen aan de Rondekamp en de Voorhorsterweg. Met een beukmaar van 6 meter breed en een kaveloppervlakte van circa 289 tot 346 m2 biedt deze woning volop ruimte, zowel binnen als buiten. Bovendien heb je hier de keuze uit straatgericht of tuingericht wonen en beschikken alle woningen over twee parkeerplaatsen op eigen erf.

Share |
Meer woningen
Meer woningen