Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Surfplas deelgebied 3, Goirle Powered by Niki
Nieuwbouw:
Surfplas deelgebied 3, Goirle

Plaats: Goirle
Aantal: 31
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Noord-Brabant | Goirle
Info
Ben je op zoek naar een woning in de omgeving van Tilburg? Of woon je graag bij het water of in een bosrijke en rustige omgeving? In de nieuwe wijk Surfplas, aan de rand van Goirle, hoef je niet te kiezen.
2 woonlagen
De 31 hoek- en rijwoningen in deelgebied 3 staan voor comforta...

Volledige omschrijving
Ben je op zoek naar een woning in de omgeving van Tilburg? Of woon je graag bij het water of in een bosrijke en rustige omgeving? In de nieuwe wijk Surfplas, aan de rand van Goirle, hoef je niet te kiezen.
2 woonlagen
De 31 hoek- en rijwoningen in deelgebied 3 staan voor comfortabel wonen tussen het water en het groen. Het robuuste ontwerp van de woningen is een knipoog naar de jaren 20 van de vorige eeuw. Alle woningen beschikken over twee woonlagen, met op de begane grond een woon- annex eetkamer met halfopen keuken. Op de verdieping liggen de badkamer en twee of drie slaapkamers, waaronder de riante hoofdslaapkamer.
De woningen grenzen aan de voorzijde aan een riante groenstrook. Vanuit de ruime tuin met berging bereikt u de parkeerhof aan de achterzijde waar iedere bewoner een eigen parkeerplaats heeft.
Start verkoop
Surfplas ligt tussen bos en water en op een steenworp afstand van Tilburg. De gevarieerde woonwijk biedt haar bewoners rust, ruimte en groen, met alle stadse gemakken binnen handbereik. In 5 deelgebieden en verschillende verkoopfases worden ongeveer 190 woningen gerealiseerd.
Na de succesvolle verkoop van 33 hoek- en rijwoningen in deelgebied 2 start naar verwachting de verkoop van 31 hoek- en rijwoningen in deelgebied 3 in de 1e helft van 2013.
 
Maak kennis met Surfplas Goirle; een uniek woongebied in een parkachtige omgeving en op steenworp afstand van bos en water "De Katsbogten".
Bos
Surplas Goirle ligt in een groene omgeving en grenst direct aan een bosgebied dat met zijn diverse paden en wegen uitnodigt tot een verkenning te voet of met de fiets.
Water
Surfplas Goirle doet zijn naam eer aan. De situering vlak bij het water 'De Katsbogten' geeft Surfplas Goirle een geheel eigen karakter. Bovendien heeft de plas gezorgd voor een boeiende flora en fauna.
Wonen in Goirle
Met bijna 20.000 inwoners is Goirle is een forensendorp; meer dan de helft van de beroepsbevolking werkt in Tilburg. Goirle is een groot dorp met een verrassend breed winkelaanbod.
Voorzieningen
Goirle telt diverse basisscholen en 1 school voor het voortgezet onderwijs. Met een dozijn sportverenigingen is er ook op sportief vlak voor ieder wat wils.
Tilburg
Goirle ligt op 10 minuten rijden van Tilburg, de op één na grootste stad van Brabant. Hier heb je alles bij de hand: winkels, bioscopen en een overvloed aan leuke restaurants en cafés.

Share |
Meer woningen
Meer woningen