Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Castellum Oost Hofwoningen, Houten Powered by Niki
Nieuwbouw:
Castellum Oost Hofwoningen, Houten

Type: Koop
Plaats: Houten
Aantal: 1
Soort: Rijwoning
Prijs: € 244.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Houten
Info
Castellum
Het plan Castellum is de laatste nieuwe wijk in Houten-Zuid. Met de komst van een NS-halte in het centrum van de wijk en het wijkwinkelcentrum in de Noord-West hoek zal Castellum een centrale positie in Houten gaan innemen. Met het sfeerbeeld van een (mediterraans) vestingst...

Volledige omschrijving
Castellum
Het plan Castellum is de laatste nieuwe wijk in Houten-Zuid. Met de komst van een NS-halte in het centrum van de wijk en het wijkwinkelcentrum in de Noord-West hoek zal Castellum een centrale positie in Houten gaan innemen. Met het sfeerbeeld van een (mediterraans) vestingstadje krijgt Castellum een eigen identiteit met kasteelmuren, omsloten met een brede gracht. Markante torenappartementen zijn de uitkijktorens van het plan. Bijzondere poortwoningen worden gebouwd over de ontsluitingsbruggen van het plan. In het midden liggen eengezinswoningen aan het hof met pittoreske straten. De kinderen kunnen hier veilig spelen.

Houten
De gemeente Houten bestaat, in haar huidige vorm, sinds 1962. Het is van oudsher een agrarische gemeente. Binnen de gemeentegrenzen liggen 4 kerkdorpen: Houten en 't Goy ten noorden van het Amsterdam-Rijnkanaal, Schalkwijk en Tull en 't Waal ten zuiden ervan. Houten is een prettige plaats om te wonen. U vindt er veel groen en water en de omgeving is fietsvriendelijk. Kortom, een prettige sfeer voor jong en oud.
Bereikbaarheid
Via afslag 'De Staart' bereikt u de Rijksweg A27. De gemeente Houten werkt momenteel samen met de buurgemeente Bunnik aan een 2e aansluiting op een snelweg. Dit wordt waarschijnlijk de Rijksweg A12. Bovendien beschikt Houten over een eigen NS station. Houten ligt aan de spoorlijn Utrecht - Tiel - 's-Hertogenbosch – Breda.

Omgeving
Op deze woning is Koop Gerust van toepassing. Met het Koop Gerust Concept willen wij u graag een handje helpen bij de aankoop van uw nieuwe woning en (indien van toepassing) de verkoop van uw huidige woning. Vraag naar de voorwaarden.

Castellum is de laatste nieuwe wijk in Houte...

Volledige omschrijving
Op deze woning is Koop Gerust van toepassing. Met het Koop Gerust Concept willen wij u graag een handje helpen bij de aankoop van uw nieuwe woning en (indien van toepassing) de verkoop van uw huidige woning. Vraag naar de voorwaarden.

Castellum is de laatste nieuwe wijk in Houten-Zuid. Met een NS-halte in het centrum van de wijk en het wijkwinkelcentrum in de Noord-West hoek heeft Castellum een centrale positie in Houten ingenomen. In het oostelijk deel van Castellum ligt Via Arena 31, een 4-laagse eengezinswoning met een rustige ligging. Deze woning is per direct te betrekken.

Via Arena 31 (bouwnummer 509) inclusief uitbouw!
  • Woonkamer met houten openslaande deuren naar de tuin
  • Straatgerichte keuken
  • Rustige ligging in een kindvriendelijke buurt
  • Masterbedroom en badkamer op de 1e verdieping
  • 2 slaapkamers en een berging met aansluitpunten voor wasdroger en wasmachine op de 2e verdieping
  • Ruime bergzolder op de 3e verdieping, bereikbaar via een vlizotrap
  • Casco oplevering van badkamer en toilet, waardoor u nog alle keuzes en mogelijkheden heeft.
Via Arena 31 is uitgevoerd met de volgende extra's:
  • Uitbouw van 2.4 meter aan de achterzijde van de woning
  • Houten dubbele tuindeuren.

Share |
Meer woningen
Meer woningen