Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Blikken II, s-Heerenhoek Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Blikken II, s-Heerenhoek

Type: Koop
Plaats: s-Heerenhoek
Aantal: 1
Soort: Rijwoning
Prijs: € 209.900 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zeeland | s-Heerenhoek
Info
’s-Heerenhoek is met ruim 1900 inwoners één van de grotere kernen van de Gemeente Borsele. Het dorp is ontstaan na de inpoldering van de Borsselepolder in 1616. De vroegere naam van dit dorp was Calishoek. In het centrum van het dorp staat de uit 1870 daterende neogotische kerk. Het dorp kent een zeer boei...

Volledige omschrijving
’s-Heerenhoek is met ruim 1900 inwoners één van de grotere kernen van de Gemeente Borsele. Het dorp is ontstaan na de inpoldering van de Borsselepolder in 1616. De vroegere naam van dit dorp was Calishoek. In het centrum van het dorp staat de uit 1870 daterende neogotische kerk. Het dorp kent een zeer boeiend en rijk geschakeerd verenigingsleven. Vanuit ’s-Heerenhoek zijn de steden Goes en Middelburg gemakkelijk te bereiken. Via de nabij gelegen Westerscheldetunnel staat u binnen een mum van tijd in Terneuzen en Gent. Tenslotte ligt de Rijksweg A58 op slechts ca 10 autominuten waardoor de bereikbaarheid ideaal is te noemen.
In het allernieuwste uitbreidingsplan heeft AM Zeeland een project ontwikkeld bestaande uit diverse betaalbare woningen.

Omgeving
Deze woningen worden gebouwd op prachtige kavels met goede bezonning. Elke achtertuin is via een (gezamenlijke) achterom bereikbaar.
Dit woningtype biedt u een ruime begane grond met goede indelingsmogelijkheden!
De woning is naar wens uit te breiden met een aanbouw aan de achterzijde van de woni...

Volledige omschrijving
Deze woningen worden gebouwd op prachtige kavels met goede bezonning. Elke achtertuin is via een (gezamenlijke) achterom bereikbaar.
Dit woningtype biedt u een ruime begane grond met goede indelingsmogelijkheden!
De woning is naar wens uit te breiden met een aanbouw aan de achterzijde van de woning. Dat levert een extra grote woonkamer op. Aan de achterzijde is de tuin goed te bereiken door de tuindeur. Aan de voorkant van de woning is de goed bemeten keuken gelegen.
Kortom alle ruimte dus voor uw eigen woonwensen.
De ouderslaapkamer biedt ruimte voor hoge kasten en kan naar eigen inzicht zowel aan de voor- als aan de achterzijde gesitueerd worden. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel en biedt ruimte voor een tweede wastafel.
Op de tweede verdieping is een, met een vaste trap bereikbare, grote zolder gelegen met de cv-ketel en de wasmachineaansluiting.
Een riante hobbyruimte/berging of 3e slaapkamer kan op de tweede verdieping worden gerealiseerd.
 

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
06-02-2018 Prijs € 174.900 € 209.900
23-08-2017 Prijs € 164.900 € 174.900
11-03-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
Meer woningen
Meer woningen