Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Furie, Maassluis Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Furie, Maassluis

Type: Koop
Plaats: Maassluis
Aantal: 1
Soort: Appartement
Prijs: € 344.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Maassluis
Info
Het Balkon van Maassluis verrijst op een bijzondere plek in Maassluis, pal tussen de Delflandsedijk en de Nieuwe Waterweg. Het wordt een wijk met een heel eigen karakter met als belangrijkste uitgangspunt het water. Die zal u meenemen in de mooiste dagdromen.

De Havenpoort
...

Volledige omschrijving
Het Balkon van Maassluis verrijst op een bijzondere plek in Maassluis, pal tussen de Delflandsedijk en de Nieuwe Waterweg. Het wordt een wijk met een heel eigen karakter met als belangrijkste uitgangspunt het water. Die zal u meenemen in de mooiste dagdromen.

De Havenpoort
De eerste fase van Het Balkon van Maassluis heet De Havenpoort. Het is een wijk met 201 eengezinswoningen en 130 appartementen. De eengezinswoningen zijn inmiddels opgeleverd en bewoond. In de wijk is volop aandacht voor groenzones, pleinen en kindvriendelijke speelplaatsen. Een goed verlichtingsplan draagt bij aan de aangename sfeer en een veilige leefomgeving.

Appartemententorens met fraai zicht
De appartementen in deze fase zijn ondergebracht in 2 torens, direct aan de Nieuwe Waterweg. Elke woning heeft een ruime buitenruimte en vanuit de meeste appartementen is er zicht op het water. De Elbe, de toren in de uiterste hoek van het project met 45 appartementen, heeft een opvallende vormgeving met vloeiende lijnen.

Goed aanbod voorzieningen
De wijk ligt nabij stedelijke voorzieningen. Op loopafstand treft u een winkelcentrum, kinderdagverblijf, scholen, openbaar vervoer en het historische stadscentrum.

Natuur en recreatie
Bovendien heeft u de natuur om de hoek! De omgeving biedt volop ruimte voor rust en natuur. Voor een fietstocht door het groene achterland van Maasland met zijn vele molens. Of wat dacht u van een wandeling in de duinen of langs het strand? 

Historisch Maassluis
Langs de grachten en ruim 40 rijksmonumenten in het pittoreske oude centrum van Maassluis herleven vroeger tijden. Maassluis is tegelijkertijd het podium voor eigentijds vermaak. U kunt zich altijd vermaken in één van de cafés of restaurants, in de discotheek, het theater of in het filmhuis.

Prettige ligging
Maassluis vormt een aangename uitvalsbasis voor steden als Rotterdam en Den Haag. Met de veerverbinding over de Nieuwe Waterweg vaart u snel naar Rozenburg, van waaruit u het eiland Voorne-Putten kunt ontdekken.

Omgeving
Deze woontoren is in veel opzichten bijzonder. Het is één van de meest markante appartementengebouwen aan de Nieuwe Waterweg. De appartementen bieden veel variatie in uitvoering en grootte. Één ding hebben de appartementen gemeen: vanaf de 1e woonlaag tot en met de 14e woonlaag, heeft u een fantastisch uit...

Volledige omschrijving
Deze woontoren is in veel opzichten bijzonder. Het is één van de meest markante appartementengebouwen aan de Nieuwe Waterweg. De appartementen bieden veel variatie in uitvoering en grootte. Één ding hebben de appartementen gemeen: vanaf de 1e woonlaag tot en met de 14e woonlaag, heeft u een fantastisch uitzicht!
 
Appartementen en penthouses
De Furie wordt met recht één van de nieuwe bakens direct aan het water, die zijn naam en de verbintenis met de stad Maassluis eer aandoet! De Furie bestaat uit laagbouw- en hoogbouwappartementen. Deze hebben in de laagbouw 3 of 4 kamers.

Lichte woonruimtes
De appartementen hebben een grote, lichte woonkamer. Het totale woonoppervlak variëert tussen circa 85 en 130 m2. Bovendien is er nog een grote inpandige berging.

Speelse indelingen
De balkons lopen in een gekleurde slinger over het gebouw. Daardoor is geen enkele indeling hetzelfde. Vanaf uw balkon heeft u een fantastisch uitzicht over de Nieuwe Waterweg of over de nieuwe woonwijk.

Royale penthouses
In De Furie zijn ook 5 fraaie penthouses. Deze hebben een royale oppervlakte van maar liefst 186 m2. Van deze penthouses bevinden 3 zich op de 4e verdieping van de laagbouw. De 2 andere zijn helemaal bovenaan, op de 15e verdieping.

2 terrassen met zicht op de Nieuwe Waterweg
De penthouses beschikken elk over 2 terrassen met een fabuleus uitzicht. De appartementen hebben één fraai balkon of terras.

Parkeren
Voor elk van de appartementen is een parkeerplaats gereserveerd op het buitenterrein aan de kant van de woonwijk of onder de laagbouw van De Furie. Uw gasten kunnen hun auto kwijt langs de kant van de openbare weg.

Share |
Meer woningen
Meer woningen