Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Morgenzon, Den Haag Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Morgenzon, Den Haag

Type: Huur
Plaats: Den Haag
Aantal: 1
Soort: Rijwoning
Prijs: € 890 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Zuid-Holland | Den Haag
Info
Er is de laatste jaren veel gebeurd in de wijk Transvaalkwartier. Complete straten zijn vernieuwd, woningen zijn aangepast aan de eisen van vandaag. Met die veranderingen kan de wijk er weer voor jaren tegen. Want Transvaalkwartier is nog altijd een heel geliefde wijk. Met de ligging aan de rand van het ce...

Volledige omschrijving
Er is de laatste jaren veel gebeurd in de wijk Transvaalkwartier. Complete straten zijn vernieuwd, woningen zijn aangepast aan de eisen van vandaag. Met die veranderingen kan de wijk er weer voor jaren tegen. Want Transvaalkwartier is nog altijd een heel geliefde wijk. Met de ligging aan de rand van het centrum woont u ideaal. En met de realisatie van het project De
Morgenzon heeft u de kans een comfortabele  woning te huren. Alle gemakken van de stad Den Haag heeft u straks op loopafstand!

Comfortabel wonen dicht bij de stad
De Morgenzon is één van de plannen die Transvaalkwartier een nieuw gezicht geven. Het project De Morgenzon is compact en is gelegen aan de Morgenzonlaan. De Morgenzon bevindt zich in een wijk die compleet vernieuwd is.

Bereikbaarheid en voorzieningen
U heeft er alles wat u zoekt. Scholen, winkels, gezelligheid van de markt, sportverenigingen en evenementen. Het is een plek in Den Haag die goed te bereiken is. Via de uitvalswegen bent u met de auto snel de stad uit of kies uit een van de vele mogelijkheden van het openbaar vervoer. Zo is het NS-station Hollands Spoor ook dichtbij.

Eengezinswoningen
De woningen hebben een eigentijds uiterlijk gekregen. Binnen heeft u een zee van ruimte, zodat u er onbezorgd kunt wonen met het hele gezin. De woonkamer vormt een geheel met de open keuken. Die wordt luxe opgeleverd, voorzien van alle inbouwapparatuur. De badkamer heeft al net zo’n fraaie afwerking meegekregen. En wat De Morgenzon heel bijzonder maakt, is dat u er een fijne tuin en/of een  binnenplaats heeft. Die is bereikbaar via een eigen achterom. En ook een berging, voor tuingereedschap en de fietsen, ontbreekt niet.

Appartementen
De appartementen van het project zijn gelegen aan de Schalk Burgerstraat. De ruime appartementen van ca. 89 - 94 m2 hebben allen een balkom op het zonnige zuiden. U vindt de appartementen op de 1e tot de 4e verdieping in het complex, uiteraard voorzien van een lift. U heeft een eigen berging en parkeerplaats.

Wist u dat er zoveel woonplezier in het hart van Den Haag te vinden zou zijn?

Hartje Den Haag
Even lopend naar de Haagse Markt. Shoppen in de binnenstad. Een avondje uit of een hapje eten. Of het gemak van het openbaar vervoer — trein en tram — vlakbij, dat u overal brengt waar u wilt.
Ja, in het Transvaalkwartier heeft u alle voordelen van Den Haag dichtbij!

Omgeving
Mooie grote woningen
Vier slaapkamers
Luxe afgewerkte keuken en badkamer
Fijne tuin en/of binnenplaats, in diepte variërend van 3,5 – 9 m.
Een eigen achterom met berging
Centraal schotelantenne systeem
Vloerverwarming door het hele huis

Share |
Meer woningen
Meer woningen