Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Hartje New York, Eindhoven Powered by Niki
Nieuwbouw:
Hartje New York, Eindhoven

Type: Huur
Plaats: Eindhoven
Aantal: 110
Soort: Appartement
Prijs: € 1.095 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Noord-Brabant | Eindhoven
Info
Je leeft in de stad. Je woont in Hartje Eindhoven. Daar gebeurt het. Daar bruisen de leuke dingen van het leven je tegemoet. Daar wil je bij zijn. Dichtbij. Dat kan in Hartje Eindhoven. Daar - vlak naast het Philips Stadion ontstaat een compleet nieuwe woonwijk met een grote diversiteit aan woningen: 16 ge...

Volledige omschrijving
Je leeft in de stad. Je woont in Hartje Eindhoven. Daar gebeurt het. Daar bruisen de leuke dingen van het leven je tegemoet. Daar wil je bij zijn. Dichtbij. Dat kan in Hartje Eindhoven. Daar - vlak naast het Philips Stadion ontstaat een compleet nieuwe woonwijk met een grote diversiteit aan woningen: 16 gebouwen, 501 appartementen. En grote binnentuinen. Hartje Eindhoven, een wereld midden in de stad. Met alle dynamiek en inspiratie van dien. Waar je weer tot leven komt, je eigen stek, even weg van alle gedruis. Hartje Eindhoven, je komt er alles tegen: van hoog tot laag, huur en koop, luxe en levendig. Je ademt een wereld van verschil. 

Je woont in Hartje Eindhoven. Je leeft in de stad. Waar je je nooit hoeft te vervelen. Je nooit alleen hoeft te voelen. Waar altijd wat te ontdekken is. Gezellige bruine kroegen. Restaurants die Brabants naam eer aandoen. Anders dan anders. Ieder op hun eigen manier. Waar je rustig wat kunt drinken, omdat je lopend naar huis gaat. De stad verwent je. Je shopt er tot je voeten zeer doen. In winkels van alle bekende ketens. In aparte boetiekjes. Kunst prikkelt er je zinnen. Galeries en het Van Abbe vechten er om je aandacht. Is er niets op tv, dan pak je de fiets naar de bioscoop. Van alles zou je willen proeven. Liefst vandaag. Je leeft immers maar een keer. Daarom wil je een thuis dichtbij. Een thuis in Hartje Eindhoven.

Omgeving
Wonen in Hartje New York is wonen in de statige trots van Hartje Eindhoven.

Kunnen kijken zo ver je zicht reikt. Bij mooi weer zelfs helemaal tot Den Bosch. Verheven boven de wereld, vrij van nieuwsgierige blikken. Weg van alle drukte. En toch middenin de bruisende stad. Volledige omschrijving
Wonen in Hartje New York is wonen in de statige trots van Hartje Eindhoven.

Kunnen kijken zo ver je zicht reikt. Bij mooi weer zelfs helemaal tot Den Bosch. Verheven boven de wereld, vrij van nieuwsgierige blikken. Weg van alle drukte. En toch middenin de bruisende stad. Stap de lobby binnen en je mond valt open. Dit is de imposante wereld van architect Wiel Arets.

Hartje New York herbergt 110 exclusieve appartementen, afgewerkt op topniveau. Van de badkamer, de designkeuken, tot de vlindervormige zuilen in de living, overal is de hand van de architect in te herkennen. Wonen Hartje New York is wonen in licht. Veel licht. Dankzij ramen die reiken van je plafond tot de vloer en zich uitstrekken over de volledige lengte van je appartement. Schijnt de zon, dan gooi je de schuifpui open. Genietend van een verse Latte Macchiato op je riante balkon, ben je Hartje New York even buiten.

Genoeg van de stilte? Dan kies je de weg naar de lift. De spiegelwand in de hal blijft je imponeren. Beneden groet je de conciërge, die checkt of hij nog berichten voor je heeft. Met plezier neemt hij dat maatpak van je aan voor de stomerij. Nog even bijpraten met een bekende in de lobby. De luxe fauteuils daar zijn een zegen. En dan dompel je je weer onder in de stadse geneugten. Het leven is mooi in Eindhovens Big Apple.

- 110 exclusieve appartementen met balkon
- 1 of 2 slaapkamers
- variabele indeling, 2 penthouses op bovenetage
- woonoppervlak: 66 tot 129 m2.

Share |
Meer woningen
Meer woningen