Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Ensemble, Hoorn Powered by Niki
Nieuwbouw:
Ensemble, Hoorn

Plaats: Hoorn
Aantal: 15
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Noord-Holland | Hoorn
Info
In de nieuwe wijk Bangert en Oosterpolder, ten noordoosten van Hoorn, ontwikkelt Bouwfonds 15 nieuwe woningen in het plan 'Ensemble'. 

De woningen
Het gaat om:
In de nieuwe wijk Bangert en Oosterpolder, ten noordoosten van Hoorn, ontwikkelt Bouwfonds 15 nieuwe woningen in het plan 'Ensemble'. 

De woningen
Het gaat om:
  • 9 rijwoningen, type Melodie en Melodie+
  • 4 tweekappers, type Symfonie
  • 2 vrijstaande woningen, type Harmonie.

Meer informatie volgt.  
De nieuwbouwwijk Bangert en Oosterpolder ligt ten noordoosten van Hoorn, en wordt gerealiseerd tussen Blokker en Zwaag.

Wijk
Bangert en Oosterpolder is een veelzijdige groene woonwijk, die rust en vrijheid uitstraalt dankzij vele groen- en waterpartijen. De wijk zal zich de komende jaren blijven ontwikkelen tot een volwaardige wijk met vele voorzieningen en een goede bereikbaarheid. Het verkavelingspatroon van de nieuwbouw is gebaseerd op de oorspronkelijke landbouwverkaveling. Van noord naar zuid loopt een 2 kilometer lange hoofdontsluitingsweg met grote waterpartijen, genaamd de Strip.

Voorzieningen
Cultuur-, shop- en stapliefhebbers hebben zeker niet te klagen. Het gezellige Hoorn ligt vrijwel om de hoek. De stad, bekend om haar monumentale centrum, biedt vertier voor iedereen. Ook de langgestrekte dorpskern de 'Westerblokker' van Blokker en de 'Dorpsstraat' van Zwaag bieden faciliteiten voor het dagelijkse levensonderhoud, zoals een supermarkt, bakkerij en een slager. Tevens bevindt zich in beide dorpen een tenniscentrum en een sporthal.

Bereikbaarheid
Bangert en Oosterpolder ligt tussen de Westfrisiaweg en de spoorlijn. De bereikbaarheid van de wijk is hierdoor uitstekend: op 10 minuten afstand van Hoorn, een snelle verbinding met de rijksweg A7 en op circa 10 minuten van het station Kersenboogerd.

Share |
Meer woningen
Meer woningen