Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Op Buuren fase 8, Maarssen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Op Buuren fase 8, Maarssen

Plaats: Maarssen
Aantal: 27
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Utrecht | Maarssen
Info
Verkoop is gestart!
De allerlaatste fase van Op Buuren Dorp in Maarssen is in verkoop gegaan. Graag verwelkomen wij u in het informatiehuis aan de J. de Regtstraat 15 in Maarssen. We vertellen u graag alles over dit laatste unieke stukje in Op Buuren. Uiteraard ligt de uitgebreide bro...

Volledige omschrijving
Verkoop is gestart!
De allerlaatste fase van Op Buuren Dorp in Maarssen is in verkoop gegaan. Graag verwelkomen wij u in het informatiehuis aan de J. de Regtstraat 15 in Maarssen. We vertellen u graag alles over dit laatste unieke stukje in Op Buuren. Uiteraard ligt de uitgebreide brochure voor u klaar.

Aan de oever van de Vecht wordt de nieuwe wijk Op Buuren Dorp gerealiseerd met typische karakteristieke straatjes en hofjes, kades met steigertjes, bruggetjes en rijk gedetailleerde woningen die er een prachtig dorp van maken. Binnenkort start de verkoop van fase 8 in Op Buuren, het woningaanbod is heel divers. Meld u nu alvast vrijblijvend aan, dan houden wij u via email op de hoogte over wanneer de verkoop van start gaat. 

Woningaanbod fase 8 Op Buuren:
  • 8 startersappartementen
    Woonoppervlakte ca. 69 m2
    Koopsom vanaf € 159.000 v.o.n.
  • 16 eengezinswoningen aan een dorpse straat
    Woonoppervlakte ca. 111 m2
    Koopsom vanaf € 274.000 v.o.n.
  • 3 pakhuizen aan de gracht
    Woonoppervlakte ca. 165 m2
    Koopsom vanaf € 445.000 v.o.n.
 
Op Buuren Dorp
Aan de oevers van de Vecht verschijnt een nieuw dorp. Een dorp dat door de ligging en de architectuur vanaf het eerste begin een bijzondere aantrekkingskracht uitoefent. Een modern dorp met een karakteristieke uitstraling, sfeervolle huizen, gezellige straten en ligging aan de Vecht. Op Buuren maakt deel uit van nieuwbouwplan Op Buuren: een exclusief en nieuw dorp ten zuiden van Maarssen. Hier is het echt Vechts wonen in een exclusief, luxe en uniek nieuwbouwplan in Nederland!

Maarssen
Maarssen is een gemeente in het hart van Nederland even ten noorden van de stad Utrecht. Het dorp Maarssen bestaat uit twee delen, gescheiden door het Amsterdam Rijnkanaal. Ten oosten daarvan ligt Maarssen Dorp met een gezellige oude dorpskern met attractieve winkelstraten en enkele sfeervolle grachten langs de Vecht. Ten westen ligt de wijk Maarssenbroek.

Voorzieningen
In de wijk Op Buuren Dorp zijn voorzieningen gepland zoals een kinderdagverblijf, een lunchroom en een restaurant. Op fietsafstand in Maarssen liggen diverse basisscholen. In Maarssenbroek vindt u het grote en overdekte winkelcentrum Bisonspoor en tevens een NS-station.

Omgeving
In de omgeving van Maarssen liggen de Maarsseveense en de Loosdrechtse Plassen die zich uitstekend lenen voor een dagje aan of op het water. Maar u kunt natuurlijk ook een wandeling of een fietstocht maken langs de Vecht.

Share |
Meer woningen
Meer woningen