Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Nes Noord Eengezinswoningen, Schagen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Nes Noord Eengezinswoningen, Schagen

Type: Koop
Plaats: Schagen
Aantal: 8
Soort: Rijwoning
Prijs: € 229.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Schagen
Info
In Nes Noord in Schagen is het heerlijk toeven. Het aangrenzende park is voor iedereen toegankelijk. Er zijn plantsoenen, bomen, speelplekken en visvlonders. Tussen Nes Noord en Hoep Noord kunt u echt genieten van het groen. Het is een ideale plek om te wandelen, joggen, flaneren, varen, vissen en schaatse...

Volledige omschrijving
In Nes Noord in Schagen is het heerlijk toeven. Het aangrenzende park is voor iedereen toegankelijk. Er zijn plantsoenen, bomen, speelplekken en visvlonders. Tussen Nes Noord en Hoep Noord kunt u echt genieten van het groen. Het is een ideale plek om te wandelen, joggen, flaneren, varen, vissen en schaatsen. Via het fietspad door het park dat van Hoep Noord naar het centrum van Schagen loopt, bent u snel bij alle voorzieningen.

Natuurlijke ligging van Schagen
Bollenvelden, duinen, dijken, weilanden en pittoreske dorpjes geven de omgeving van Schagen een speciaal karakter. Het ademt nog echt de sfeer van een historische polderlandschap. Dit ziet u bijvoorbeeld terug aan de oude molens, stolpboerderijen en de 126 km lange West-Friese Omringdijk. Schagen ligt vlakbij de kust en diverse natuurgebieden, zoals het Zwanenwater en het Robbenoordbos.

Recreatie in de buurt
De binnenmeren, vaarten en kanalen staan in directe verbinding tot elkaar waardoor u mooie vaartochten kunt maken. Bovendien zijn alle gemeentes in de regio door fiets- en kanoroutes met elkaar verbonden. Richting Alkmaar komt een nieuw opgezet golfcomplex.
 
Schagen
Schagen ligt in het centrum van Noord-Holland-Noord.  Met 19.000 inwoners is de stad niet groot. Toch heeft Schagen een belangrijke regiofunctie. Het aanbod van cultuur, onderwijs, recreatie en sport is afgestemd op 50.000 mensen. Dit is te vergelijken met een stad van middelgrote omvang.

Bereikbaarheid
In Schagen bent u zo! Met de trein Amsterdam-Den Helder en met de bus. Met de auto is Schagen ook goed bereikbaar. De provinciale wegen N241, N245 en N248 brengen u gemakkelijk en snel naar de rest van Noord-Holland.

Omgeving
Parkwoningen Iris
De vrije ligging en de ruime tuin op het zuiden zijn de pluspunten van deze parkwoningen. De woningen komen voor in een vijftal varianten; enkele met een bloemenerker aan de voorzijde of een dakopbouw op de 2e verdieping, 2 woningen zelfs beiden.

I...

Volledige omschrijving
Parkwoningen Iris
De vrije ligging en de ruime tuin op het zuiden zijn de pluspunten van deze parkwoningen. De woningen komen voor in een vijftal varianten; enkele met een bloemenerker aan de voorzijde of een dakopbouw op de 2e verdieping, 2 woningen zelfs beiden.

Indeling
De indeling is praktisch, met een open keuken aan de straatzijde en de woonkamer aan de tuinzijde. Op de 1e verdieping vindt u 3 slaapkamers en de badkamer met 2e toilet. Een vaste trap naar ruime zolder met een zee van mogelijkheden. De woningen met dakopbouw hebben standaard op de 2e verdieping een extra kamer en veel bergruimte.

Kenmerken:
  • 5 varianten
  • Vrije ligging
  • Tuingerichte woonkamer
  • Dubbele parkeerplaats en berging in de achtertuin
  • Tuin op het zuiden
  • Standaard vloerverwarming.

Share |
Meer woningen
Meer woningen