Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Gebouw Marconi (blok BC) - Murano, Zaandam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Gebouw Marconi (blok BC) - Murano, Zaandam

Type: Koop
Plaats: Zaandam
Aantal: 4
Soort: Appartement
Prijs: € 220.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Zaandam
Info
Murano: groots in intimiteit
Zaanstad krijgt een nieuw, bruisend stadshart. Met nieuwe voorzieningen, winkels én woningen. Daar gaat het ambitieuze stadsvernieuwingsproject Inverdan voor zorgen. Eén van de woningbouwprojecten van Inverdan is Murano. Een intieme woonbuurt met ongeveer ...

Volledige omschrijving
Murano: groots in intimiteit
Zaanstad krijgt een nieuw, bruisend stadshart. Met nieuwe voorzieningen, winkels én woningen. Daar gaat het ambitieuze stadsvernieuwingsproject Inverdan voor zorgen. Eén van de woningbouwprojecten van Inverdan is Murano. Een intieme woonbuurt met ongeveer 173 luxe koopappartementen en 112 huurappartementen in de vrije sector, inclusief een parkeergarage. Murano ligt op een unieke locatie: vlakbij het openbaar vervoer, het levendige stadscentrum én vlakbij het groene, Zaanse weidelandschap met zijn water en wuivende rietkragen. Ideaal voor forensen, voor rustzoekers en voor buitenmensen.
Murano komt ten westen van het spoor. Vlakbij het nieuwe bruisende stadshart van Zaanstad, vlakbij de natuur. Het intieme buurtje bestaat uit negen gebouwen met in ongeveer 285 koop- en huurappartementen met twee, drie, vier, en in sommige gevallen zelfs vijf kamers en een aantal bedrijfsruimtes. In Murano wordt geparkeerd onder een verhoogd dek. Alle gebouwen zijn vanaf het dek toegankelijk, de gebouwen aan de randen zijn ook vanaf de straat toegankelijk. Tussen de gebouwen zijn uitnodigende binnenpleintjes die je met brede trappen bereikt. Zo wordt Murano een gezellig buurtje met een heel bijzondere, eigen identiteit. De appartementen in Murano zijn ideaal voor een- en tweepersoonshuishoudens, kleine gezinnen, starters en 55-plussers. Voor mensen die samen aan de veelbelovende toekomst van Zaanstad willen bouwen.


Omgeving
De maisonnettewoningen hebben op de begane grond en op de 1e verdieping een woon- en/of werkruimte. De woningen hebben een oppervlakte van 112 m² tot 130 m² en bestaan uit 4 of 5 kamers.

Type 1 (bouwnummer 19) heeft een woonkeuken, toilet, werkkamer en een berging op de begane grond. De woonkame...

Volledige omschrijving
De maisonnettewoningen hebben op de begane grond en op de 1e verdieping een woon- en/of werkruimte. De woningen hebben een oppervlakte van 112 m² tot 130 m² en bestaan uit 4 of 5 kamers.

Type 1 (bouwnummer 19) heeft een woonkeuken, toilet, werkkamer en een berging op de begane grond. De woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer, 2e berging en het terras bevinden zich aan het rustige binnenterrein op de 1e verdieping. De 1e verdieping is via een interne trap bereikbaar. Zowel op de begane grond als op de 1e verdieping bevindt zich een entree naar de woning.

Type 3 (bouwnummer 21) beschikt over een woonkeuken toilet en berging op de begane grond. De woonkamer, badkamer, 2e berging en 2 slaapkamers met balkon bevinden zich op de 1e verdieping, grenzend aan het rustige binnenterrein. De 1e verdieping is via een interne trap bereikbaar. Zowel op de begane grond als op de 1e verdieping bevindt zich een entree naar de woning.

Type 4 (bouwnummer 37) is nagenoeg gelijk aan type 3, maar dan gespiegeld en voorzien van een 3e slaapkamer op de 1e verdieping.

Type 6 (bouwnummer 39) heeft een woonkeuken, toilet, slaap- of werkkamer en een berging op de begane grond. De woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer, 2e berging en terras bevinden zich aan het rustige binnenterrein op de 1e verdieping. De 1e verdieping is met een interne trap bereikbaar. Zowel op de begane grond als op de 1e verdieping bevindt zich een entree naar de woning.

NB. Genoemde prijzen zijn exclusief grond, deze is ondergebracht in de BKZ (Betaalbare Koopwoningen Zaanstad).


Parkeerplaats is optioneel te koop voor € 10.000,- v.o.n.
 
Gebouw Marconi
Marconi is een appartementengebouw met allure. De 39 koopappartementen zijn verspreid over zeven woonlagen. Het gebouw is uitgevoerd in lichtbruin en geel metselwerk en heeft witte betonelementen die voor een speels contrast zorgen. Vrijwel alle appartementen liggen aan twee gevels. Dit zorgt voor veel licht en ruimte in de woning. Bijna alle woningen hebben uitzicht op het rustige, verhoogde binnengebied, waaronder geparkeerd wordt. Er zijn 32 appartementen, 4 maisonnettes en 3 penthouses te koop. Twee penthouses beschikken over een tweede badkamer. De penthouses hebben riante dakterrassen, waarvan er één zelfs 99 m2 is. Marconi bevindt zich vlakbij het openbaar vervoer, het levendige stadscentrum en het Zaanse weidelandschap. In Murano wordt geparkeerd onder een verhoogd dek. Marconi is zowel vanaf het dek als vanuit de toekomstige Houtveldweg toegankelijk. Het gebouw heeft twee entrees aan de straatzijde en twee entrees vanuit de parkeergarage. Deze bieden alle toegang tot het trappenhuis en de lift. Alle woningen in Marconi hebben een bergruimte op de begane grond.

• appartementen per woonlaag: 6 (3 appartementen per lift)
• appartementen op de bovenste woonlaag: 3
• aantal kamers: 2, 3, 4 of 5
• aantal verschillende woningtypes: 13
• bijzondere woningen: 4 maisonnettes, 3 penthouses
 


Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
14-07-2015 Prijs € 250.000 € 220.000
21-11-2014 Prijs € 189.500 € 250.000
Meer woningen
Meer woningen