Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Ter Laan 4, Bedum Powered by Niki
Nieuwbouw:
Ter Laan 4, Bedum

Type: Koop
Plaats: Bedum
Aantal: 5
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 285.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Bedum
Info
Aan de noordoostkant van Bedum verrijst Ter Laan 4: een ruim opgezette woonwijk met een gevarieerd aanbod van ruim 300 huizen, zowel huur als koop. In deze nieuwe woonwijk staan rust en veiligheid centraal. Bestaande elementen in het landschap worden zoveel mogelijk gespaard en de natuur speelt een...

Volledige omschrijving
Aan de noordoostkant van Bedum verrijst Ter Laan 4: een ruim opgezette woonwijk met een gevarieerd aanbod van ruim 300 huizen, zowel huur als koop. In deze nieuwe woonwijk staan rust en veiligheid centraal. Bestaande elementen in het landschap worden zoveel mogelijk gespaard en de natuur speelt een prominente rol. Van starters tot senioren en van gezinnen tot alleenstaanden: iedereen kan zich hier thuis voelen.

In Bedum woont u goed
Ondanks de ligging in het landelijke buitengebied woont u in Bedum zeker niet geïsoleerd. Met bus, trein, fiets of auto bent u in een mum van tijd in Groningen. Bedum zelf heeft ook meer te bieden dan alleen rust en natuurschoon. Er zijn volop mogelijkheden als het gaat om bijvoorbeeld onderwijs, cultuur en sport zit u hier goed.
VDM Woningen biedt een verscheidenheid aan huizen in deze nieuwe wijk:
  • rijwoningen
  • halfvrijstaande woningen;
  • vrijstaande woningen;
  • vrije kavels.

Omgeving
Woningtype  Hannover biedt veel ruimte door de rechte wanden op de eerste verdieping. Dit geeft de woning een riante woonruimte en een statig karakter. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers en een badkamer gesitueerd. De dakhelling is 40 graden, zodat de zolder voldoende ruimte heeft voor optioneel...

Volledige omschrijving
Woningtype  Hannover biedt veel ruimte door de rechte wanden op de eerste verdieping. Dit geeft de woning een riante woonruimte en een statig karakter. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers en een badkamer gesitueerd. De dakhelling is 40 graden, zodat de zolder voldoende ruimte heeft voor optioneel een extra slaapkamer(s). De zolder is bereikbaar via een vaste trap.

De woning is in de basis 7 meter breed en 10 meter lang en biedt diverse mogelijkheden, zodat er voldoende ruimte is om uw wensen te verwezenlijken. Ook is het mogelijk om de woning te verbreden en te verlengen.

Vanuit het bouwbesluit is het verplicht dat er een buitenberging bij gebouwd is. Wij hebben alvast 2 varianten bedacht, maar staan ook open voor uw ideeën. 

- buitenberging meerprijs € 4.000,-
- een garage meerprijs € 16.500,-
- sanitair en tegelwerk € 7.500,-
- woning verlengen en verbreden

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij graag uw wensen, zodat we een passend ontwerp voor u kunnen maken.

Eén en ander is uiteraard onder voorbehoud van goedkeuring gemeente/welstand.

Share |
Meer woningen
Meer woningen