Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:de fluwelen weide, Rotterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
de fluwelen weide, Rotterdam

Plaats: Rotterdam
Aantal: 75
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Zuid-Holland | Rotterdam
Info
Park16Hoven
Een schitterend nieuw woongebied met een grote variëteit aan woningen. Aan de oostzijde van het plan, grenzend aan het sfeervolle Hillegersberg/Kleiwegkwartier, ligt de fluwelen weide. 
 
de fluwelen weide
De fluwelen weide is gesitueerd lan...

Volledige omschrijving
Park16Hoven
Een schitterend nieuw woongebied met een grote variëteit aan woningen. Aan de oostzijde van het plan, grenzend aan het sfeervolle Hillegersberg/Kleiwegkwartier, ligt de fluwelen weide. 
 
de fluwelen weide
De fluwelen weide is gesitueerd langs het lint van de Overschiese Kleiweg en is zonder meer het paradepaardje van Park 16Hoven. De fraai vormgegeven woningen worden gegroepeerd rondom een schitterend groen, glooiend binnengebied dat deel uitmaakt van de groene route naar het park ten westen van Park 16Hoven. De wegen rondom het gebied zijn niet bestemd voor doorgaand verkeer. De fluwelen weide is daardoor autoluw en biedt een heerlijke, zorgeloze omgeving voor opgroeiende kinderen.
 
De woningen zijn beschikbaar in drie typen: 2-onder-1-kapwoningen, 3-onder-1-kapwoningen en 4-onder-1-kapwoningen met in totaal acht varianten.
De woningoppervlakten variëren van 121 tot 188 m2, de kavels hebben oppervlakten van 123 tot  346m2. Alle woningen beschikken over een royale tuin, gelegen op het zuidoosten of het oosten en een voortuin op het zuidwesten of westen.
 
Van S tot XXL
De woningen in de fluwelen weide worden gebouwd volgens het unieke ‘van S tot XXL’ concept. Voor elke maat de juiste woning met de mogelijkheid deze woning helemaal aan uw woondromen aan te passen. Hierdoor is uw woning helemaal afgestemd op uw persoonlijke woonwensen.

Park 16Hoven, Buiten wonen in de Stad
Park 16Hoven wordt een woonplan dat zich kan meten met toplocaties, zoals Kralingen en Hillegersberg. Het plan bestaat uit een aantal deelplannen, ieder met een eigen karakter en met een grote variatie woningen in het midden- en topsegment.
 
Zonder meer bijzonder is de landelijke ligging die borg staat voor rust, gemoedelijkheid én bovenal de rijkdom van natuurlijk groen en water.  En dat zó dicht bij de stad, want de bereikbaarheid van Rotterdam is optimaal. Zo bevinden zich de Coolsingel en Rotterdam Centraal binnen een straal van 4 kilometer, terwijl alle belangrijke voorzieningen, zoals zorg, sport, cultuur, winkels en scholen in de directe omgeving te vinden zijn.
 
Overigens is Park 16Hoven uitstekend bereikbaar met zowel de eigen auto (A13 en A20) als het openbaar vervoer (RandstadRail).  Ook op de fiets bent u in een oogwenk in het centrum van Rotterdam dat zich op slechts 4 kilometer afstand bevindt.

Share |
Meer woningen
Meer woningen