Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Ruiterlaan, Zwolle Powered by Niki
Nieuwbouw:
Ruiterlaan, Zwolle

Type: Koop
Plaats: Zwolle
Aantal: 6
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 476.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Zwolle
Info
De Ruiterlaan ligt aan de zuidwest rand van Zwolle, tussen de prachtige parken het Engelse Werk en het Spoolderbos. Hier kunt u heerlijk wonen op een plek die u rust en ruimte biedt, maar ook snel en gemakkelijk de levendigheid kunt opzoeken van de stad.

Zwolle
Zwolle is ee...

Volledige omschrijving
De Ruiterlaan ligt aan de zuidwest rand van Zwolle, tussen de prachtige parken het Engelse Werk en het Spoolderbos. Hier kunt u heerlijk wonen op een plek die u rust en ruimte biedt, maar ook snel en gemakkelijk de levendigheid kunt opzoeken van de stad.

Zwolle
Zwolle is een stad met vele historische gevels, fraaie herenhuizen, prachtige vestingwerken, mooie grachten en een rijk en tastbaar verleden. De schoonheid van Middeleeuwse monumenten wordt in deze Hanzestad smaakvol vermengd met eigentijdse architectuur. Zwolle biedt alles wat u nodig heeft: ontspanning en gezelligheid, groen en ruimte, werk en scholen en volop leuke winkels.

Cultuur
Zwolle is niet alleen een mooie maar ook een levendige stad. Alle voorzieningen op het gebied van onderwijs en sport zijn aanwezig. Ook op het gebied van cultuur is er veel variatie. Van een klein verteltheater tot aan een grote stadsschouwburg, van een atelier aan huis tot aan het stedelijk museum.

Uitgaan
Dankzij een historisch stadshart met diverse terrasjes, restaurants, cafés en winkelstraten is Zwolle een bruisende stad met talrijke uitgaansmogelijkheden. De grote winkelketens worden afgewisseld met kleine speciaalzaken wat het stadshart een gezellige sfeer geeft. Tevens staat Zwolle bekend om een aantal toprestaurants, maar ook heeft Zwolle talloze bistro's en eetcafés in diverse prijsklassen.

Omgeving
In voorbereiding: de Ruiterlaan te Zwolle

Dit is uw kans om uw eigen woonplek te creëren op de mooiste locatie van Zwolle; het zuidwestelijke stadspark. De Ruiterlaan ligt tussen de prachtige parken Het Spoolderbos en het Engelse Werk, met uitzicht op de Peperbus. Een bijzondere...

Volledige omschrijving
In voorbereiding: de Ruiterlaan te Zwolle

Dit is uw kans om uw eigen woonplek te creëren op de mooiste locatie van Zwolle; het zuidwestelijke stadspark. De Ruiterlaan ligt tussen de prachtige parken Het Spoolderbos en het Engelse Werk, met uitzicht op de Peperbus. Een bijzondere laatgotische toren die zijn naam dankt aan zijn vorm van een peperbus.

Een plek die u rust en ruimte biedt in een omgeving waar u toch snel en gemakkelijk de levendigheid van de stad Zwolle kunt opzoeken.

Kavels
Op deze schitterende locatie zijn op 13 september 2012 6 vrije kavels in de verkoop gegaan. Op alle kavels heeft u maximale vrijheid in het ontwerp en de bouw van uw woning en de daarbij door u in te schakelen partijen. Uw smaak, uw stijl en uw wensen staan centraal in de architectuurstijl, de grootte en de indeling van uw woning. Bouwfonds Ontwikkeling biedt u vrijblijvend Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap aan. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw wensen om te komen tot uw droomhuis met riante tuin. Wij nemen de praktische, maar vaak complexe zaken voor onze rekening.  

Inhoud woningen
Voor de inhoud van de hoofdgebouwen (Bijvoorbeeld exclusief kelder of berging) gelden de volgende voorwaarden:
- kavel 1, 2 en 3 maximaal 800m3, waarbij een kap op de woning verplicht is;
- kavel 4, 5 en 6 maximaal 800m3 met de keuze voor een vrije kapvorm.
Kavels 4 en 5 hebben een recht van overpad voor kavel 5 en/of 6.

Aanvullende informatie
De verkoopprijzen van deze kavels liggen in het hogere segment van de markt. De kaveloppervlaktes bedragen circa 1.000 m2 per kavel. De kavels 4, 5 en 6 zijn eventueel samen te voegen tot 2 grote kavels. U kunt zich, via de knop 'Informatie aanvragen', op deze site aanmelden als belangstellende. U zult dan op de hoogte gehouden worden van verdere ontwikkelingen.

.

Share |
Meer woningen
Meer woningen