Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Wonen in Waterzicht, Zoetermeer Powered by Niki
Nieuwbouw:
Wonen in Waterzicht, Zoetermeer

Type: Koop
Plaats: Zoetermeer
Aantal: 2
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 273.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Zoetermeer
Info
De VERKOOP van de 30 woningen is gestart. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Makelaars, tel.: 079-8.

In Zoetermeer wordt het unieke woonproject ‘Wonen in Waterzicht’ gerealiseerd. Wonen in Waterzicht is wonen met een grote achtertuin aan het wate...

Volledige omschrijving
De VERKOOP van de 30 woningen is gestart. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Makelaars, tel.: 079-8.

In Zoetermeer wordt het unieke woonproject ‘Wonen in Waterzicht’ gerealiseerd. Wonen in Waterzicht is wonen met een grote achtertuin aan het water, verrassend betaalbaar en met ruimte voor de toekomst. Maar Wonen in Waterzicht betekent ook een kans om actief mee te denken over hoe ú wilt wonen: Samen uw Thuis creëren!

CoCreatie workshops

Wonen in Waterzicht is samen met geinteresseerden (toekomstige bewoners) tot stand gekomen. Van Omme & De Groot heeft als ontwikkelaar en bouwer een unieke kans geboden om actief mee te denken over de ideale woning, want hoe die er uit ziet weet alleen u.
Tijdens drie georganiseerde CoCreatie workshops zijn geinteresseerden van begin af aan betrokken geweest bij het ontwerpproces. Hierbij konden zij aangegeven wat voor hen écht belangrijk is. En dat ging veel verder dan de keuze van het type binnendeur of de kleur van de keuken. Ook de keuzes in architectuurstijl en gevelafwerking, de indeling en het uitrustingsniveau van de woningen zijn met de deelnemers van de workshops besproken.

Op de projectwebsite vindt u meer informatie over de tot stand koming van de woningen, de workshops en informatie over het woonproject.

Meedenken kan nog steeds!
Na drie CoCreatie workshops zijn de sfeer, uitstraling en de materialisatie van de woningen vastgelegd. Daarnaast zijn er vele varianten en woonwensen, waarmee u de woning kunt uitbreiden en aanpassen, bedacht. Echter is Van Omme & De Groot van mening dat de uiteindelijke bewoner de indeling van de woning bepaalt. Dit betekent dat ook u nog steeds kunt aangeven en meedenken over hoe u wilt wonen!

Wonen in Waterzicht Samen uw Thuis creëren


De locatie
Wonen in Waterzicht is gelegen in de woonbuurt Waterzicht in de Zoetermeerse wijk Oosterheem. Deze levendige wijk biedt u volop ruimte voor woonplezier en vermaak in de natuur, want u woont hier tussen water en groen.
De woonbuurt Waterzicht ligt op een steenworp afstand van het winkelcentrum Oosterheem en het Heempark. In het Heempark zijn vele wandel- en fietspaden, speelplaatsen en het kanaal om op te varen. Hier kunt u dus heerlijk ontspannen, genieten en recreëren.
Het winkelcentrum vormt het gezellige hart van de wijk en heeft een zeer gevarieerd aanbod aan vers-/speciaalzaken, horeca, mode en supermarkten, maar ook een bibliotheek, een wijkpost, kinderdagverblijf, fitnessclub, zwembad, gezondheidscentrum en grand café.

Prijzen
30 eengezinswoningen van € 244.000,- tot € 289.000,- vrij op naam
Zeer diepe achtertuinen gesitueerd aan het water.

Omgeving
Een zelf ontworpen woning is fijner om in te wonen! Er is tenslotte door de toekomstige bewoner over na gedacht.

Volg ons op Facebook:

Share |
Meer woningen
Meer woningen