Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Jocator & Klusor, Lelystad Powered by Niki
Nieuwbouw:
Jocator & Klusor, Lelystad

Type: Huur
Plaats: Lelystad
Aantal: 8
Soort: Appartement
Prijs: € 730 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Flevoland | Lelystad
Info
Jocator en Klusor. Hoogwaardige architectuur
op een prachtige locatie in Lelystad  

Jocator
- In contrast met de strakke lijnen van de belendende panden is Jocator ontworpen in een stijl die je “modern barok’ zou kunnen noemen. Jocator krijgt een sterke eigen retro...

Volledige omschrijving
Jocator en Klusor. Hoogwaardige architectuur
op een prachtige locatie in Lelystad  

Jocator
- In contrast met de strakke lijnen van de belendende panden is Jocator ontworpen in een stijl die je “modern barok’ zou kunnen noemen. Jocator krijgt een sterke eigen retro-identiteit door de grillige vormgeving en de gouden randen van de loggia’s. De glasgevels aan de loggia’s zorgen van binnenuit voor een sterk ruimtelijk effect waarbij het uitzicht wordt ingekaderd door de gouden lippen. 

Klusor - De hoekpositie van Klusor is maximaal uitgebuit in de architectuur: het vrije uitzicht over de hoek heeft geleid tot een expressieve vormgeving van de balkons. Op de strakke glasbalustrades is een speciaal ontworpen print aangebracht. Deze rode print is een abstracte uitvergrote weergave van langsvliegende vlinders. Van binnenuit is het spiegelglas van de balustrades niet ervaarbaar en is het glas vanwege het uitzicht gewoon transparant: dat levert een maximaal ruimtelijk effect vanuit de woning op!

Omgeving
3 kamer appartement in gebouw Jocator

Share |
Meer woningen
Meer woningen