Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Heidserparklaan, riante bouwkavels, Heerlen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Heidserparklaan, riante bouwkavels, Heerlen

Type: Koop
Plaats: Heerlen
Aantal: 10
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 60.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Heerlen
Info
Het Heidserpark is ideaal voor natuur- en sportliefhebbers. Daarnaast geven de Brunssummerheide en het aangrenzende karakteristieke heuvelland u alle ruimte voor fiets- en wandelrecreatie. En of u nu wilt gaan hockeyen, golfen, tennissen, klimmen of u voorbereiden op het skiseizoen, Parkstad Limburg heeft ...

Volledige omschrijving
Het Heidserpark is ideaal voor natuur- en sportliefhebbers. Daarnaast geven de Brunssummerheide en het aangrenzende karakteristieke heuvelland u alle ruimte voor fiets- en wandelrecreatie. En of u nu wilt gaan hockeyen, golfen, tennissen, klimmen of u voorbereiden op het skiseizoen, Parkstad Limburg heeft het allemaal.

Omgeving
Kavels Heidersparklaan
Het plangebied Heidserparklaan is schitterend gelegen aan de rand van het Heidserpark en omvat 10 fraai gelegen bouwkavels met een grootte van 454 m2 tot 640 m2. Deze bouwkavels vormen het sluitstuk van de 2e fase van het plan Uterweg, waarbij in de afgelopen ja...

Volledige omschrijving
Kavels Heidersparklaan
Het plangebied Heidserparklaan is schitterend gelegen aan de rand van het Heidserpark en omvat 10 fraai gelegen bouwkavels met een grootte van 454 m2 tot 640 m2. Deze bouwkavels vormen het sluitstuk van de 2e fase van het plan Uterweg, waarbij in de afgelopen jaren aan de Uterweg en de Heidserparklaan een aantal woningen zijn gebouwd. Op een van deze kavels heeft u de mogelijkheid uw eigen droomhuis te realiseren. Natuurlijk krijgt u wel een aantal randvoorwaarden mee voor wat betreft de bouwvorm en materiaaltoepassing. Binnen deze randvoorwaarden kunt u al dan niet met een architect een woning ontwikkelen. Ook is het mogelijk om met Brummelhuis in zee te gaan, zij nemen u aan de hand om tot een prachtige naar eigen wens ingevulde sleutelklare woning te komen. Kijk eens op voor de mogelijkheden.

Ligging

De Heidserparklaan is tevens gelegen nabij de gemakken van de stad. Voor uw dagelijkse benodigdheden kunt u prima in de koopcentra van uw eigen stadsdeel terecht en voor speciale wensen bezoekt u de binnenstad, of de woonboulevard. Daarnaast is Heerlen ook een cultuurstad. U kunt diverse bioscopen of exposities bezoeken, het Nationale ballet in de prachtig vernieuwde schouwburg, of een van de tientallen cafés.

Share |
Meer woningen
Meer woningen