Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Plan Meterik, Meterik Powered by Niki
Nieuwbouw:
Plan Meterik, Meterik

Type: Koop
Plaats: Meterik
Aantal: 4
Soort: Rijwoning
Prijs: € 177.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Meterik
Info
Het plan Meterik “wonen in het Meteriksveld” bestaat uit de ontwikkeling van 49 - 54 woningen ten oosten van de Schadijkerweg. Het plangebied is circa 23.400 m2 groot. In het plan is een duidelijk verband gezocht met het landschap. Door de grotere woningen aan de rand van het dorp richting het landschap te...

Volledige omschrijving
Het plan Meterik “wonen in het Meteriksveld” bestaat uit de ontwikkeling van 49 - 54 woningen ten oosten van de Schadijkerweg. Het plangebied is circa 23.400 m2 groot. In het plan is een duidelijk verband gezocht met het landschap. Door de grotere woningen aan de rand van het dorp richting het landschap te positioneren wordt een soepele overgang gecreëerd. De kleinere woonkavels en rijtjeswoningen zijn tegen de bestaande kern gepositioneerd.
Door middel van een gedifferentieerd aanbod aan woningtypen wordt invulling gegeven aan de doelstelling te bouwen voor een brede doelgroep en voor het realiseren van een levensloopbestendige wijk. Met name de ouderen en starters krijgen met dit plan voldoende mogelijkheden door de realisatie van de nultrede woningen. Juist vanuit de optiek van de leefbaarheid in kleine kernen is dit zeer wenselijk. Om het dorpskarakter te versterken worden de woningen gebouwd met een variërend gevelbeeld. Dit wordt o.a. bereikt door het verspringen van rooilijnen en het gebruik van streekeigen materialen en kleuren.
Om het verblijfskarakter voldoende te waarborgen bevat het plan een groen pleintje wat het hart van de wijk worden en de relatie met het buitengebied moet versterken. Binnen dit plein is tevens speelruimte voor kinderen gepland. Ten behoeve van een goede waterhuishouding is in de uiterste zuidoosthoek van het plan gekozen om een infiltratievijver te realiseren. In het plan is ruimte voor vrije sector woningen in projectbouw ,sociale koopwoningen, nultredenwoningen, appartementen / studio’s, vrije kavels voor particulier opdrachtgeverschap.

Omgeving
Deze comfortabele gezinswoningen zijn aan de rand gelegen in het nieuwbouwplan met aan de voorzijde uitzicht over het toekomstige openbare groenplein. De woningen zijn op de begane grond standaard voorzien van een entreehal, meterkast, toilet, woonkamer met open keuken en kast.
Op de verdieping beschi...

Volledige omschrijving
Deze comfortabele gezinswoningen zijn aan de rand gelegen in het nieuwbouwplan met aan de voorzijde uitzicht over het toekomstige openbare groenplein. De woningen zijn op de begane grond standaard voorzien van een entreehal, meterkast, toilet, woonkamer met open keuken en kast.
Op de verdieping beschikken deze woningen standaard over 3 slaapkamers en een badkamer. De zolder van deze woningen is bereikbaar middels een vaste trap en biedt de mogelijkheid tot een 4e (onbenoemde) ruimte. De tuinen van de woningen zijn zuidelijk en noordwestelijk gesitueerd.
De nadruk bij dit plan ligt op wooncomfort en kwaliteit. De bruto inhoud van de woningen bedraagt circa 355 m3 tot 370 m3.
De woningen bieden de ideale mogelijkheid tot uitbreiding door vele opties uiteenlopende van een achteruitbouw , dakkapel en een garage bij de hoekwoning.

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
23-04-2014 Prijs € 174.000 € 177.500
Meer woningen
Meer woningen