Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Marktmeester Huur, Papendrecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
Marktmeester Huur, Papendrecht

Type: Huur
Plaats: Papendrecht
Aantal: 4
Soort: Appartement
Prijs: € 810 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Zuid-Holland | Papendrecht
Info
De marktmeester “maakt deel uit van het centrumplan Papendrecht. Het gebouw bestaat uit een winkellaag plus 37 appartementen en grenst aan de marktzijde aan het te renoveren bestaande flatgebouw. De winkels onder deze bestaande appartementen worden uitgebreid en vormen samen een nieuwe levendige winkelwand...

Volledige omschrijving
De marktmeester “maakt deel uit van het centrumplan Papendrecht. Het gebouw bestaat uit een winkellaag plus 37 appartementen en grenst aan de marktzijde aan het te renoveren bestaande flatgebouw. De winkels onder deze bestaande appartementen worden uitgebreid en vormen samen een nieuwe levendige winkelwand aan de Markt. Tevens worden aan de voorzijde van de Pc-Hooftlaan 12 nieuwe appartementen gebouwd.

De 37 zorgvuldig ontworpen appartementen in “De Marktmeester” worden gekenmerkt door een hoog afwerkingniveau, praktische indeling met 2 slaapkamers, woonkamer met keuken, badkamer en berging. Iedere woning heeft een ruime buitenruimte. Aan de Veerpromenade is een sociaal veilige entree gecreëerd met videofoon verbinding vanuit de appartementen. Via een ruime lift komt men op de besloten galerijen, die toegang geven naar de woningen. Aan de Pc-Hooftlaan is een tweede ontsluiting gemaakt naar de bergingen op de eerste verdieping. Deze zijn goed bereikbaar met een eigen lift. Iedere woning heeft een eigen berging.

Omgeving
Bijzonder ruim appartement met 120m2 woonoppervlak en een balkon van 13m2. Het appartement heeft een ruime living van ca. 40,4 m² en een aparte woonkeuken, met hoekopstelling, van ca. 18,6 m². Vanuit de living biedt een schuifpui toegang naar het op het zuid-oosten gelegen ter...

Volledige omschrijving
Bijzonder ruim appartement met 120m2 woonoppervlak en een balkon van 13m2. Het appartement heeft een ruime living van ca. 40,4 m² en een aparte woonkeuken, met hoekopstelling, van ca. 18,6 m². Vanuit de living biedt een schuifpui toegang naar het op het zuid-oosten gelegen terras van ca. 12,9 m². Tevens beschikt dit appartement over 2 riante slaapkamers van ca. 19,1 m² en ca. 10,2 m², alsmede een compleet betegelde en ingerichte badkamer. Dit appartement heeft een aangrenzende berging.

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
18-04-2015 Prijs € 809 € 810
Meer woningen
Meer woningen