Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Smaaktuin, Utrecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Smaaktuin, Utrecht

Plaats: Utrecht
Aantal: 40
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Utrecht | Utrecht
Info
Welkom in de Smaaktuin!
Wonen in de Smaaktuin. Dat is wonen voor smaakmakers! Of fijnproevers. Net hoe je het noemen wilt. Zij maken de smaak en geven hun nieuwe buurt vorm. Én ze hebben de afgelopen tijd alvast voorgeproeft! Samen met hen werd het recept voor de Smaaktuin helemaal op...

Volledige omschrijving
Welkom in de Smaaktuin!
Wonen in de Smaaktuin. Dat is wonen voor smaakmakers! Of fijnproevers. Net hoe je het noemen wilt. Zij maken de smaak en geven hun nieuwe buurt vorm. Én ze hebben de afgelopen tijd alvast voorgeproeft! Samen met hen werd het recept voor de Smaaktuin helemaal op smaak gebracht! Proef je mee?
 
De Smaaktuin is de nieuwe woonbuurt op het Veemarktterrein (Veld J) en staat voor: “Op Smaak!” (bewoners maken de wijk), “Buitenleven in de Binnentuin” en “Duurzaam wonen en leven”. Hoe de buurt eruit gaat zien? 40 unieke huizen met een modern-duurzame uitstraling, met een eigen terras en/of tuin en een gezamenlijke binnentuin, waar spelen en ravotten, moestuinieren en relaxen in de zon zomaar enkele mogelijkheden zijn. Hoe jouw huis eruit gaat zien? Dat bepaal jij! Wordt het dat stoere pakhuis, het modern herenhuis of de lichte stadskas? Je deelt de woning zelf in. Je kiest voor helemaal open als loft, werkruimte aan huis, een open vide naar boven toe of veel ruimte bij een traditionele indeling. Je kunt de woning ook aankleden! Met extra zonnepanelen bijvoorbeeld of een dakterras bovenop.
Woon smakelijk!

Heb je interesse in 'wonen in de Smaaktuin'? Meld je dan aan via  Wij houden je per e-mail op de hoogte van de vorderingen van het project.
 
Ideeën voor de Smaaktuin kunnen nu alvast uitgewisseld worden via de volgende social media:
Facebook:
Twitter: @desmaaktuin. Deel je ideeën op Twitter met #desmaaktuin.

Share |
Meer woningen
Meer woningen