Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:100% Lent, Lent Powered by Niki
Nieuwbouw:
100% Lent, Lent

Type: Koop
Plaats: Lent
Aantal: 10
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 239.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Lent
Info
100% Lent is een unieke locatie. Écht in Lent zelf, tussen de Visveldsestraat, Pavialaan, Acacialaan en Laauwikstraat. Een nieuw buurtje, omlijst met bestaand groen en alle dorpse voorzieningen om de hoek. Hier komen binnen zo’n drie jaar 57 zeer verschillende woningen die in een karakteristieke architectu...

Volledige omschrijving
100% Lent is een unieke locatie. Écht in Lent zelf, tussen de Visveldsestraat, Pavialaan, Acacialaan en Laauwikstraat. Een nieuw buurtje, omlijst met bestaand groen en alle dorpse voorzieningen om de hoek. Hier komen binnen zo’n drie jaar 57 zeer verschillende woningen die in een karakteristieke architectuur gebouwd worden die past bij de stijl en schaal van het oude dorp. De volgende woningtype zullen worden gerealiseerd;
- Vier-onder-één-kapwoningen
- Drie-onder-één-kapwoningen
- twee-onder-één-kapwoningen
- vrijstaande woningen
- vrije kavels

Wat voor woningtype u ook zoekt, bij 100% Lent bent u 100% aan het juiste adres.

De Waalsprong
100% Lent is één van de projecten in de Waalsprong, de jongste en meest complete uitbreiding aan de noordkant van de gemeente Nijmegen. De Waalsprong groeit tussen de kernen van Nijmegen, Oosterhout en Lent, rond de oevers van de rivier de Waal. 100% Lent maakt deel uit van deze grootschalige nieuwbouw maar is tegelijkertijd 100% anders: kleinschalig en direct naast de authentieke dorpskern met haar winkels, rijke verenigingsleven, sportvoorzieningen en basisschool. 100% Lent ligt tussen de Visveldsestraat, Pavialaan, Acacialaan en Laauwikstraat. Op een steenworp afstand van de nijmeegse binnenstad koopt u hier een nieuwbouwwoning tegen het bestaande dorp Lent..100% toplocatie!

Snel op de snelweg
Vanuit Nijmegen bent u zó in Lent. Binnen tien minuten bent u van de stad thuis in Lent. Via de N325, op een steenworp afstand vanaf Lent, rijdt u snel naar Arnhem of naar de aansluiting op de A15 en de A50.

Met de trein de stad in
Liever met het openbaar vervoer? De Sprinter brengt u in een paar minuten van Nijmegen naar NS-station Nijmegen-Lent. Van daar loopt u in een kwartiertje naar 100% Lent. Ook voor een dagje winkelen (of werken) in Arnhem, Zutphen, Zwolle of Roosendaal pakt u de trein vanaf ‘Lent-Centraal’.

Het oude dorp in een nieuw jasje
Je hebt Lent en je hebt Lent. Als het gaat over nieuwbouw bij Lent, worden daar meestal de grootschalige nieuwbouwwijken van de Waalsprong mee bedoeld. 100% Lent is anders. 100% Lent is evengoed onderdeel van het plangebied de Waalsprong maar is veel kleiner van opzet en ligt in de oude dorpskern en sluit daar perfect bij aan. Zowel in de architectuur, met de klassieke kap constructies, als in het materiaalgebruik van bijvoorbeeld donkere baksteen en klassieke dakpannen. Bovendien is 100% Lent met 57 woningen relatief kleinschalig.

Lentse tuinen
Lent is van oudsher een tuindersdorp. Ook op de plek waar 100% Lent wordt gebouwd, stonden niet zo lang geleden nog kassen. De Historische Tuin Lent, op een paar minuten van de projectlocatie, geeft u een goed beeld van de tuinbouwhistorie van Lent.

Dorpshart
In het hart van Lent, de Pastoor van Laakstraat, Laauwikstraat en Schoolstraat/Steltsestraat ontmoeten de lentenaren elkaar. Dat was vroeger al zo en dat zal voorlopig niet veranderen. Hier zijn winkels, horecagelegenheden, kerken en allerlei sociaal-maatschappelijke voorzieningen te vinden, voor jong en oud. Echte dorps sferen dus, en dat op maar vijf minuten lopen van 100% Lent!

Ontdekkingstocht
Loopt u rond in het dorp Lent, dan komt u langs fraaie historische panden, zoals het schitterende oude klooster aan de Schoolstraat en het industriële monument van het Thermion Radiolampenfabriek. Veel van de 19e-eeuwse stadsvilla’s hebben onverwachte zijpaden naar woningen, oude boerderijtjes en koetshuizen. Mooie plekjes genoeg te ontdekken als u straks in Lent woont.
 
VOLG ONS NU OOK OP TWITTER: @100ProcentLent

Omgeving
Deze woningen komen direct aan een parkachtige strook aan de Acialaan. Deze driekapper bestaat telkens uit een tussenwoning, een eindwoning en een extra grote hoekwoning. Deze hoekwoningen hebben een speels gedraaide kapconstructie en een indeling die net anders is dan de andere woningen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen