Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Schakel, Hengelo (OV) Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Schakel, Hengelo (OV)

Type: Koop
Plaats: Hengelo (OV)
Aantal: 8
Soort: Rijwoning
Prijs: € 150.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Hengelo (OV)
Info
Gevarieerde en sfeervolle woonomgeving!
De sfeervolle rijwoningen in het project De Schakel komen te liggen aan de Binderij en Smederij. De mix van historische panden en nieuwbouw maakt een unieke en sfeervolle woonomgeving waar u zich snel thuis zult voelen. De architectuur is vriend...

Volledige omschrijving
Gevarieerde en sfeervolle woonomgeving!
De sfeervolle rijwoningen in het project De Schakel komen te liggen aan de Binderij en Smederij. De mix van historische panden en nieuwbouw maakt een unieke en sfeervolle woonomgeving waar u zich snel thuis zult voelen. De architectuur is vriendelijk en de woningen liggen op loopafstand van alle belangrijke voorzieningen en het bruisende centrum van Hengelo. Een schakel in optima forma.

Nog 1 woning te koop! Bouw in mei 2013 gestart!

Omgeving
Wonen in de toekomst
Het wonen van de toekomst op een historische plek, met alle voorzieningen op loopafstand. Dat is De Schakel in het bruisende Hart van Zuid. Op de plek waar de wereldvermaarde Hengelose vaklieden vroeger de losse onderdelen samenvoegden tot kolossale scheepsdieselm...

Volledige omschrijving
Wonen in de toekomst
Het wonen van de toekomst op een historische plek, met alle voorzieningen op loopafstand. Dat is De Schakel in het bruisende Hart van Zuid. Op de plek waar de wereldvermaarde Hengelose vaklieden vroeger de losse onderdelen samenvoegden tot kolossale scheepsdieselmotoren en stoomturbines, komen nu sfeervolle rijwoningen.
De woningen in De Schakel zijn van alle gemakken voorzien en hebben tal van uitbreidingsopties.Voor een bedrag van € 149.500 mag u zich al eigenaar noemen. Een kans om niet te laten lopen!
 
Veelzijdig
De rijwoningen vallen op door de vriendelijke architectuur, passend bij de sfeervolle omgeving. De woningen zijn klaar voor de toekomst: energiezuinig, veilig en met alle garanties en gemakken van nieuwbouw. U heeft keuzevrijheid in uitbouwen, de keuken, de badkamer en de indeling van de woning. Met plafonds op minimaal 2,60 meter is het een ruime woning, waar u zo in kunt trekken en tijd over houdt om te genieten.
 
 

Share |
Meer woningen
Meer woningen