Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Elsjeshof, Oosterwolde (FR) Powered by Niki
Nieuwbouw:
Elsjeshof, Oosterwolde (FR)

Type: Koop
Plaats: Oosterwolde (FR)
Aantal: 4
Soort: Rijwoning
Prijs: € 124.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Friesland | Oosterwolde (FR)
Info
In de gemeente Ooststellingwerf heeft Oosterwolde een centrumfunctie. Het ligt op vijf kilometer afstand van de  toeristische kern van de gemeente: Appelscha. Het Friese dorp ligt aan de provinciale weg N381 en wordt door de Opsterlandse Compagnonsvaart doorkruist.

Oosterwolde heeft een hoog voo...

Volledige omschrijving
In de gemeente Ooststellingwerf heeft Oosterwolde een centrumfunctie. Het ligt op vijf kilometer afstand van de  toeristische kern van de gemeente: Appelscha. Het Friese dorp ligt aan de provinciale weg N381 en wordt door de Opsterlandse Compagnonsvaart doorkruist.

Oosterwolde heeft een hoog voorzieningsniveau, onder andere op het gebied van onderwijs, zorg en winkels. Maar ook op het sociale vlak, zoals uitgaansgelegenheden, sportfaciliteiten en recreatieve mogelijkheden. Zo is er een overdekt zwembad, sporthal en zijn er sportvelden en tennisbanen.

Of je nu houdt van wandelen, fietsen of watersport, het kan allemaal in de omgeving van Oosterwolde. Het ligt namelijk nabij het Nationaal park Drents- Friese Wold en het Fochteloërveen met diverse wandel- en fietsroutes. Ooststellingwerf bestaat grotendeels uit agrarisch gebied en kenmerkt zicht door een afwisselend landschap met weilanden, akkers, houtsingels en boswallen.

De Turfroute is een afwisselende vaarroute voor de watersportliefhebber en gaat langs bos, heide, weilanden en dorpjes. Langs de route zijn diverse aanlegmogelijkheden en voorzieningen gerealiseerd.


VDM Woningen realiseert in een bestaande wijk van Oosterwolde, aan het Elsjeshof, 10 rijwoningen. De woningen zijn verdeeld over 3 blokken en worden uitgevoerd conform de tekeningen en de beknopte technische omschrijving. Tevens is het mogelijk om via de optielijst persoonlijke wensen door te voeren. Bouwnummers 1 tot en met 4 hebben zeer royale kavels op het zuiden. Bouwnummers 5 tot en met 10 hebben de achtertuin op het westen. Alle woningen hebben een achterom en een (fietsen)berging. De hoekkavels hebben de mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein.

Omgeving
De 10 koopwoningen worden uitgevoerd in een warme kleur steen en hebben een inhoud van ca. 450 m3. De hal is efficiënt ontworpen met een inpandige bijkeuken om onder andere een wasmachine op te stellen. Door de compacte hal heb je veel leefruimte beneden met een open keuken die je naar eigen smaak kunt inr...

Volledige omschrijving
De 10 koopwoningen worden uitgevoerd in een warme kleur steen en hebben een inhoud van ca. 450 m3. De hal is efficiënt ontworpen met een inpandige bijkeuken om onder andere een wasmachine op te stellen. Door de compacte hal heb je veel leefruimte beneden met een open keuken die je naar eigen smaak kunt inrichten. Indien je de woning snel wilt betrekken, kan VDM je bij het inrichten van dienst zijn.

De eerste verdieping is ingedeeld met 3 slaapkamers van respectievelijk ca. 13 m2, 12 m2 en 7 m2. De compleet ingerichte badkamer kun je in 3 varianten laten indelen en qua tegels heb je diverse keuzemogelijkheden. De zolderverdieping is bereikbaar middels een vlizotrap en biedt veel opbergruimte.

Kopen met Duokoop
Je kunt ervoor kiezen om de woning met grond te kopen of de ondergrond te huren (Duokoop; je koopt alleen het opstal). Met de Duokoopregeling wordt het kopen van een nieuwbouwwoning voor iedereen bereikbaar. Duokoop is vergelijkbaar met erfpacht.

Al onze woningen hebben een A++ label, oftewel ze zijn zeer energiezuinig. Hierdoor kun je bij diverse hypotheekverstrekkers tot wel € 8.000,- meer lenen ten opzichte van de aankoop van een bestaande woning.

Zelf afbouwen, ja/nee?
Bij de te bouwen woningen in Oosterwolde heb je de mogelijkheid om de woning als kluswoning op te laten leveren. En zo zijn er nog diverse tussenmogelijkheden, we bouwen de woning tot ieder gewenst niveau conform een aantal vaste stappen. Hiermee bespaar je op de aankoopprijs van de woning.

Share |