Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Hofwijk, Mijnsheerenland Powered by Niki
Nieuwbouw:
Hofwijk, Mijnsheerenland

Type: Koop
Plaats: Mijnsheerenland
Aantal: 2
Soort: Rijwoning
Prijs: € 259.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Mijnsheerenland
Info
Wonen met een Hollandsch hart
 
Dit nieuwbouwproject is gesitueerd in de mooie en ruim opgezette wijk Hofwijk in Mijnsheerenland, gemeente Binnenmaas. De wijk grenst aan het prachtige en groene buitengebied. Het plan is verdeeld in twee fases. De eerste fase word...

Volledige omschrijving
Wonen met een Hollandsch hart
 
Dit nieuwbouwproject is gesitueerd in de mooie en ruim opgezette wijk Hofwijk in Mijnsheerenland, gemeente Binnenmaas. De wijk grenst aan het prachtige en groene buitengebied. Het plan is verdeeld in twee fases. De eerste fase wordt gebouwd in 2013 en de tweede fase in 2017. De eerste fase bestaat uit starterswoningen, herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrije kavels. Het bouwproject is gelegen aan de zuidzijde van de Landheerlaan en wordt aan drie zijden omsloten door watergangen. De huidige watergangen worden verbreed om de woonkwaliteit te bevorderen. Aan de westzijde grenst de locatie aan landbouwgrond met zicht op de kerk van Mijnsheerenland.
 
Fijne voorzieningen
Mijnsheerenland heeft uitstekende sportvoorzieningen zoals hockey, voetbal, tennis en watersport. Ook winkels zijn dichtbij te vinden in de Wilhelminastraat. Als u via het schelpenpad loopt, bent u er zelfs binnen een paar minuten. Wanneer u een mooie locatie zoekt om met familie of vrienden bij elkaar te komen, dan ligt recreatieoord Binnenmaas vlakbij. Hier kunt u heerlijk recreëren en bijvoorbeeld genieten van het uitzicht op de Binnenmaas, vanaf het terras van het restaurant. Bovendien heeft Mijnsheerenland een prima ontsluiting. Binnen een paar minuten heeft u aansluiting op de A29.
 
Nostalgische architectuur
De woningen zijn ontworpen in een prachtige nostalgische Oudhollandse architectuur. Hierdoor ontstaat er een aantrekkelijk en vriendelijk beeld dat naadloos past in het karakter van Hofwijk en Mijnsheerenland.
 
Mooi, voordelig en veilig wonen met VORM…
 
Profiteer van VORM 6D wonen
Alle woningen zijn 3-dimensionaal ontworpen en gemodelleerd waardoor vooraf exact bekend is hoe de woning gebouwd gaat worden en met welke duurzame materialen. Hierdoor kan de prijs scherp blijven en de bouwtijd kort. Daarbij is er een keur aan opties ontwikkeld zodat er altijd wel een aantrekkelijke optie is die aansluit op uw woonwensen. Dat is 6D wonen voor u!

VORM Finance biedt u aantrekkelijke producten om het voor u mogelijk te maken uw droomwoning te kopen!
 
Verhuisbeveiliging
Je koopt pas als je verkócht bent!
 
Zó simpel werkt het...
U wilt graag een VORMHuis kopen. U bezit echter nog een bestaande woning en durft de stap niet te zetten. Als het niet lukt om binnen 6 maanden uw woning te verkopen, kunt u boetevrij afzien van de aankoop van uw nieuwe woning.
 
Non-Profit Hypotheek
Een eerlijke hypotheek, op onze kosten!
 
VORM beschikt over VORM Finance, een eigen team van financieel specialisten. Deze specialisten zijn erkend en behoren tot de besten van Nederland. Zij verzorgen een Non-Profit Hypotheek voor u. Dat is een hypotheek bij een gerenommeerde bank, maar met extra’s!
 
De voordelen
Normaliter betaalt u een bemiddelingsfee aan de adviseur of een afsluitprovisie aan de bank. Nu dus niet meer, want die kosten neemt VORM voor haar rekening. Door deze methodiek vloeien ook alle mogelijk verdiende provisies terug in uw hypotheek. Dat leidt tot lagere hypotheekrentes en scherpere hypotheekgekoppelde producten, zoals een overlijdensrisicoverzekering.
 
HypotheekPremie
Wij investeren in uw hypotheek
 
Goedkoper, veiliger en bereikbaarder wonen, daar gaat het bij een financiering om. En om dat voor u te realiseren, storten wij een bedrag in uw hypotheek. Met dit bedrag, dat wij HypotheekPremie noemen, kunt u meerdere effecten bereiken.
 
HypotheekPremie
De HypotheekPremie kunt u inzetten om een eerste aflossing aan uw huis te doen en de maandlasten te verlagen. We kunnen ook de rente van uw hypotheek verlagen als u dat liever wilt. Of een lening aflossen, zodat u toch uw droomhuis kunt kopen.

Kijk voor meer informatie en onze voorwaarden op

Omgeving
Type Molenaer is een luxe en zeer royaal Herenhuis met een Oudhollandse architectuur. Type Molenaer heeft de volgende eigenschappen:

· Woningbreedte 5,4 meter
· Woningdiepte 10,8 meter
· Gebruiksoppervlakte woning 133 m2
· Kavels variërend van ca. 150 tot 213 m2
· Diepe achte...

Volledige omschrijving
Type Molenaer is een luxe en zeer royaal Herenhuis met een Oudhollandse architectuur. Type Molenaer heeft de volgende eigenschappen:

· Woningbreedte 5,4 meter
· Woningdiepte 10,8 meter
· Gebruiksoppervlakte woning 133 m2
· Kavels variërend van ca. 150 tot 213 m2
· Diepe achtertuin tot ca. 14,0 meter
· Mooie ruime zolder voor bijvoorbeeld vierde slaapkamer
· Uitstekend geïsoleerde woningen
· Energiezuinig ontwerp volgens de laatste normen
· Ruime keuzemogelijkheden buiten en binnen
· Luxe tegelwerk en sanitair met o.a. een hangend closet
· Scherpe projectaanbieding keukeninrichting waar u desgewenst gebruik van kunt maken
· Inbraakveilig door Politiekeurmerk Veilige Woning
· Standaard berging in achtertuin

Share |
Meer woningen
Meer woningen