Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Berggierslanden fase 4, Meppel Powered by Niki
Nieuwbouw:
Berggierslanden fase 4, Meppel

Type: Koop
Plaats: Meppel
Aantal: 11
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 395.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Drenthe | Meppel
Info
Nieuwbouwwijk Berggierslanden ligt aan de zuidkant van Meppel en grenst aan de Omgelegde Hoogeveense Vaart. De buurt is mooi en ruim van opzet. U ziet veel groen rond de woningen en parkachtige waterpartijen verspreid door de wijk. Bij het ontwerp van de nieuwbouwwijk is uitgegaan van een rijke diversiteit...

Volledige omschrijving
Nieuwbouwwijk Berggierslanden ligt aan de zuidkant van Meppel en grenst aan de Omgelegde Hoogeveense Vaart. De buurt is mooi en ruim van opzet. U ziet veel groen rond de woningen en parkachtige waterpartijen verspreid door de wijk. Bij het ontwerp van de nieuwbouwwijk is uitgegaan van een rijke diversiteit aan woningen.

Prachtig buitengebied
Vanuit Berggierslanden kunt u heerlijk fietsen of wandelen. Want Berggierslanden ligt aan de rand van de stad en grenst aan een prachtig buitengebied met een gevarieerde natuur.

Dichtbij het oude stadscentrum van Meppel

De wijk bevindt zich op korte afstand van het oude stadscentrum van Meppel en het station. Meppel is een fraaie stad op de grens van Drenthe en Overijssel. De binnenstad heeft karakteristieke straten, grachten en pleinen. Het is het decor voor gezellige en dynamische winkelmogelijkheden. Scholen en winkels in Koedijkslanden zijn ook goed te bereiken.
 
Bereikbaarheid
Meppel ligt strategisch en centraal tussen Zwolle, Groningen en Leeuwarden. De stad is prima ontsloten via wegen, spoor en water. U woont op comfortabele maar niet te grote afstand van de N375 en de A32.

Omgeving
Het Eiland wordt ook wel 'de parel van Berggierslanden' genoemd. Het is een uniek stukje in deze nieuwe wijk aan de zuidkant van Meppel. Het Eiland dankt haar naam aan de ligging: omgeven door water, met 1 verbindingsweg naar het vaste land.

Bekijk voor een goede indruk van het u...

Volledige omschrijving
Het Eiland wordt ook wel 'de parel van Berggierslanden' genoemd. Het is een uniek stukje in deze nieuwe wijk aan de zuidkant van Meppel. Het Eiland dankt haar naam aan de ligging: omgeven door water, met 1 verbindingsweg naar het vaste land.

Bekijk voor een goede indruk van het uitzicht dat u kunt hebben vanuit uw eigen woning op Het Eiland.

Woningen: naar eigen wens indelen
De 11 vrijstaande woningen die gebouwd worden op Het Eiland zijn ruim van opzet en liggen op royale kavels aan het water. De woningen worden gebouwd met het Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap van Brummelhuis, een dochteronderneming van Bouwfonds Ontwikkeling.

Samen met de woningadviseurs van Brummelhuis kunt u uw huis naar uw eigen ideeën indelen. Zij begeleiden u bij de bouw van uw woning. Daarnaast verzorgen de woonadviseurs alle vergunningen en papieren aanvragen, zodat u zich volledig kunt concentreren op de bouw van uw woning.

Share |
Meer woningen
Meer woningen